reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Nie ma głupich pytań;-)Od czasu wydania i rozprowadzania katalogu nowe kolekcje powinny pojawiać się już w sklepie. Kiedy to zależy od konkretnego sklepu (z tego co wiem to nie czekaja do 2010 roku):tak: W gdańskiej ikei trwa potężny remont i jest jeden wielki bałagan więc moze dlatego jeszcze nie zawracają sobie głowy. Na stronie są numery do poszczególnych sklepów więc myślę, ze warto zadzwonić;-)

reklama
martolinka dzięki za odpowiedź :-) ja wybieram się do Ikei w Jankach pod Warszawą, jeszcze zadzwonię tak jak radzisz żeby zapytać o te nowe produkty :)
Pozdrawiam serdecznie ;-)

Dziewczyny orientujecie się może co do nowego katalogu Ikei, bo można go już oglądać onlinie, ale czy jeżeli to jest Ikea 2010 to czy produkty z tego katalogu i w takich cenach już teraz wchodzą do sprzedaży? Nie znam się, bo do najbliższej Ikei mam 150 km, ale niedługo wybieram się tam z M na zakupy i zastanawiam się czy ten nowy katalog to aby nie dopiero od 2010 roku? :baffled:

Pyszczku katalog ikei nowy obowiazuje od sierpnia 2009do lipca 2010 i juz takie ceny jak w katalogu powinny byc w sklepie a czy wszystkie produkty maja dostepne to mozesz sobie sprawdzic wybierajac rzecz ktora cie interesuje i dajac sprawdz dostepnasc w moim miescie:-)

dziewczyny powiedzcie mi czy te paklanki kupuje się na działach dziecięcych ? tam gdzie pieluszki, chusteczki itd? bo ja już w kolejnym markecie szukam i nie ma :( w rossmannie nie widziałam, w realu też nie :(

dziewczyny powiedzcie mi czy te paklanki kupuje się na działach dziecięcych ? tam gdzie pieluszki, chusteczki itd? bo ja już w kolejnym markecie szukam i nie ma :( w rossmannie nie widziałam, w realu też nie :(

ja je widzialam tylko w auchanie wlasnie na tym dziale okolo 3zl z groszami i widzialam tez w smyku te same na dziale tam gdzie maja jakies pierdoły kosmetyczne dla dziecki i te same peklanki w cenie 7 z groszami :D

witajcie kochane
ja kupuje i kupuje dla żabencji mojej i ciagle jeszcze cos potrzeba. dzis kupilam sobie dojarke medela pump in style za 1/3 ceny musze tylko dokupic te czesci ktore dotykaja ciala ale to juz groszowe sprawy :) chce karmic piersia jak najdluzej, ale czasami chcialabym wyjsc z domu i meza zostawic z bobaskiem bo on juz sie tego sam domaga, ze chcialby czasami zamienic sie rolami.
dokupilam sobie rowniez sterylizator do butelek i smoczkow i czego sie tam da, takie do mikrofalowki, 2 smoczusie dla malej, mam juz termometr do dupki, ale nie mam obcianacza i szczotki do wloskow, a raczej do lysinki :)

reklama
Ja tez kupowalam w auchanie, leża koło husteczek nawilzanych, a wiec kolo pieluch itp. W tesco tez jakos w tych okolicach...

Do góry