dziewczyny mam pytanko bo byłam dzis w realu i widziałam promocje na pampersy, ale były żółte i zielone w zielkonych było 84 a w zółtych o ile sie nie myle te były od 3-6 kg było 92 sztuki...wydaje mi sie ze któras juz pisała o tym ale jezeli mozecie to prosze przypomnijcie które lepiej kupic i czy warto az tyle, no bo moze maluszek bedzie miał uczulenie...
reklama
helenka na początek to ja bym kupiła te żółte tylko z numerkiem 1 i one są pakowane po 43 szt i kosztują ok 25 zł, a następną paczkę też żółte z numerkiem 2 pakowane po 92 szt i tych możesz kupić więcej bo na pewno przez pierwszy miesiąc większych nie trzebadziewczyny mam pytanko bo byłam dzis w realu i widziałam promocje na pampersy, ale były żółte i zielone w zielkonych było 84 a w zółtych o ile sie nie myle te były od 3-6 kg było 92 sztuki...wydaje mi sie ze któras juz pisała o tym ale jezeli mozecie to prosze przypomnijcie które lepiej kupic i czy warto az tyle, no bo moze maluszek bedzie miał uczulenie...
tak wyglądają te pampers 1
PAMPERS 1 - New Baby - Noworodek 2-5 kg, 43 szt. MAŁA PACZKA
a tak wyglądają pampers 2
Pieluchy Pampers mini 94 szt.: Sklep Internetowy Baby Fant
R
rouż
Gość
Potwierdzamhelenka na początek to ja bym kupiła te żółte tylko z numerkiem 1 i one są pakowane po 43 szt i kosztują ok 25 zł, a następną paczkę też żółte z numerkiem 2 pakowane po 92 szt i tych możesz kupić więcej bo na pewno przez pierwszy miesiąc większych nie trzeba)
tak wyglądają te pampers 1
PAMPERS 1 - New Baby - Noworodek 2-5 kg, 43 szt. MAŁA PACZKA
a tak wyglądają pampers 2
Pieluchy Pampers mini 94 szt.: Sklep Internetowy Baby Fant

madziek
listopadówka 2009 :)
dziewczyny mam pytanko bo byłam dzis w realu i widziałam promocje na pampersy, ale były żółte i zielone w zielkonych było 84 a w zółtych o ile sie nie myle te były od 3-6 kg było 92 sztuki...wydaje mi sie ze któras juz pisała o tym ale jezeli mozecie to prosze przypomnijcie które lepiej kupic i czy warto az tyle, no bo moze maluszek bedzie miał uczulenie...
a do kiedy ta promocja? Masz może link do gazetki Real??
kilolek
podwójna listopadowa mama
na miękkim przewijamu pożesz położyć podkałd (z jednej stronie ceratka, z drugiej flizelinka) i nie przecieknie. W rossamnie są takie po 11zł (10 szt)co do przewijaka miekkego - chyba sie za bardzo napalilam nie analizujac... nie wiem jak to prac - nie ma metki, bede do nich pisac.. i rzeczywiscie fajnie wyglada ale po pierwszym obsikaniu trzeba by bylo zmienic... wniosek - trzeba dokupic normalny przewijak....
katarzyna1983
Fanka BB :)
na miękkim przewijamu pożesz położyć podkałd (z jednej stronie ceratka, z drugiej flizelinka) i nie przecieknie. W rossamnie są takie po 11zł (10 szt)
Kilolek tylko ze sens by to chyba mialo gdyby dzidzia bezposerdnio na miekkim lezala.... (od spodu ma taka gume? plastik? nieprzemakalne...) tylko co z gora?? bo zalozmy codziennie bedzie na tym sikac to co dziennie by prac trzeba bylo, a jak podklad poloze to tylko ladnie bedzie wygladac jak malucha nie bedzie :|

kilolek
no ja kładłam właśnie na wierzch. Mój potrafił sikać przy każdym przewijaniu.Kilolek tylko ze sens by to chyba mialo gdyby dzidzia bezposerdnio na miekkim lezala.... (od spodu ma taka gume? plastik? nieprzemakalne...) tylko co z gora?? bo zalozmy codziennie bedzie na tym sikac to co dziennie by prac trzeba bylo, a jak podklad poloze to tylko ladnie bedzie wygladac jak malucha nie bedzie :|juz sama nie wiem
![]()
Tylko jak kupisz sztywny z ceraty to będziesz musiała na nim położyć jakąś pieluszkę, bo cerata zimna i nieprzyjemna, więc i tak nie będzie widać przewijaka.
A ja do łazienki, na pralkę kupiłam miękki ale z ceraty.
katarzyna1983
Fanka BB :)
no ja kładłam właśnie na wierzch. Mój potrafił sikać przy każdym przewijaniu.
Tylko jak kupisz sztywny z ceraty to będziesz musiała na nim położyć jakąś pieluszkę, bo cerata zimna i nieprzyjemna, więc i tak nie będzie widać przewijaka.
A ja do łazienki, na pralkę kupiłam miękki ale z ceraty.
Kilolek to co nie kupowac tego sztywnego przewijaka? juz mam metlik w glowie... moze poczekam az mi komoda do przewijania przyjedzie i jak to poloze moze cos mi sie rozjasni...
hihi co do prania ciuszkow ja czekam na 1 wrzesnia... choc chyba teraz posciele i ochraniacze i rozki wypiore w weekend jak bedzie cieplo... aby powysychalo ladnie bo jednak grube tez rzeczy sa
U mnie wszystko bedzie prane jak zgromadze co trzeba aby kolorystycznie wyprac
reklama
kilolek
ja bym nie wydawała kolejnej kasy na drugi pzrewijak, bo tak czy inaczej musisz cooś na nim położyć. Możesz sobie najwyżej kupić np pieluszki flanelowe nawet foliowane z jednej strony gdzieś na allegro widziałam w kolorach pościeliKilolek to co nie kupowac tego sztywnego przewijaka? juz mam metlik w glowie... moze poczekam az mi komoda do przewijania przyjedzie i jak to poloze moze cos mi sie rozjasni...
hihi co do prania ciuszkow ja czekam na 1 wrzesnia... choc chyba teraz posciele i ochraniacze i rozki wypiore w weekend jak bedzie cieplo... aby powysychalo ladnie bo jednak grube tez rzeczy sa
U mnie wszystko bedzie prane jak zgromadze co trzeba aby kolorystycznie wypraca jeszcze troche nam brakuje
![]()
Ja dziecięce piorę wszystko razem. Mam tylko jedną sztukę ciemno czrwonych śpioszkówto ich się boje do reszty wrzucić, ale tak to mi nigdy nic nie zafarbowało