reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ryzyk Fizyk :-)

Ja też chciałam żeby mąż kupił i mi dowiózł do szpitala dopiero jak okaże się potrzebny.
Ale po pierwsze przepłaciłby w sklepie, a po drugie pewnie jak w szpitalu by się okazało , że mi potrzebny JUZ TERAZ to zaczęłabym wyć, że go nie mam.
Taki już ze mnie typ rykolca :-D
Więc trudno-kupiłam na Allegro a czy się przyda nie wiem :-)

Hmmmm w sumie rykolcem to też jestem hehe więc może zaoszczędze sobie dodatkowych wrażeń :-) A jak nie wykorzystam to trudno będzie prezentos dla siostry hihihihihNie ma co trzeba zamówić :-)

reklama
Izuś o taki mam znalazlam tylko uzywany na allegro ale z taka torba identyczna
Laktator elektroniczny AVENT ISIS IQ UNO (777163961) - Aukcje internetowe Allegro
pozyczony na szczescie ale cena na nim jest 550 zl ale pewnie ze to z ta torba bo bez mozna okolo 300 kupic
to taki jaki ja bardzo chcę!! ale 550??? :szok: jezu! pewnie w sklepie był kupiony..a allegro nowe sa też po 330. i myślałam że to drogo :eek:

a pozniej dla wnuczek
haha, taki spadek :laugh2: moje wnuczki na razie trochę plastikowe... :cool2:

Z tego co słyszałam to nie warto tego kupować. Koleżanki odradziły, bo jest niewygodne , nieskuteczne i szkoda kasy

Mamusie a słyszałyście coś o wyciągu z wiesiołka ? Podobno działa tak jak liście z malin. Mi coś się obiło o uszy , ale nic nie wiem
ja mam w domu tablletki z wiesiołka, sprawdzłam w ulotce i tam jest pogrubionym drukiem i na czerwono, ze w ciązy i okresie karmienia nie nalezy brać. WIęc ja bym nie ryzykowała raczej. Chyba, ze lekarz powie cos innego np o herbatce z wiesiołka, ale nei wiem czy taka istnieje

U mnie w szkole rodzenia położna mówiła dokładnie to samo :tak::-) Dała za to zestaw ćwiczeń pomagających wrócić do sprawności po porodzie.

Czy ktoś chce ćwiczenia na piłce dla kobiet w ciąży ? Bo nie wiem czy skanować czy nie...
ja poproszę ilonaporczek@interia.pl

Dziewczyny orientujecie sie ile w sklepie kosztuje ręczny laktator Tommee&Tippyy ????

Chcę kupić na allegro, ale nie wiem czy nie przepłacę razem z kosztami przesyłki.
Na Allegro kosztuje 75 zł +15 zł przesyłki czyli razem 90 zł
wydaje mi się to bardzo tanio. Mi mąz kupował w sklepei, fakt, ze 2 lata temu i w dodatku w smyku ale dał 175 zł.

reklama
Do góry