reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Widzę, że temat wózków na tapecie. Ja niestety mam w bardzo dobrym stanie wózek po Adasiu więc nie kupię nowego. Ale zakupiłąm w tym tygodniu kojec. NOWY kojec/kojce BERBER KAJA 3XKOLOR paseczki (909497199) - Aukcje internetowe Allegro to już z myślą powrotu do pracy, będzie u mojej mamy zamiast łóżeczka dla Oliwki. Fajnie bo nie muszę opłacac niani, ale wszytko muszę miec razy dwa (krzesełka do karmienia, wózki, butelki itp.)
podoba mi się:tak:

reklama
A ja wczoraj posatnowilam wyprobowac spacerowke....

ale Ci zazdroooszczęęę!!!! no ja się też doczekać nie mogę, a ponieważ mam śpiworek, to niech tylko śnieg stopnieje, a mróz minie ... :cool::cool:
A nam właśnie przyszła mata Fisher Price'a
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST KARUZELA ! (902806186) - Aukcje internetowe Allegro
kolejna zabawka do kolekcji maluszka. Synek jeszcze spi ale później zrobię foteczkę. Mam nadzieję, że mu przypadnie do gustu.

a moja mała ma tę mniejszą wersję. Super, bo zabaweczki w zasiegu rączek, Gaja już umie włączać muzyczkę kulką od kotka i obrywać motylki :-D

Załączniki

• DSC00602_mata.jpg
    DSC00602_mata.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 53
Dziunka
Fotelik Jane Racing zdał egzamin :tak:
Dopiero raz w nim mała jechała ale spała całą drogę z Krakowa do Zabrza więc chyba wygodny.. ;-)

No to sie chyba na niego zdecyduje:tak:

Madzia zglupialam :eek::eek::eek: Ja myslalam ze mialam kojec brevi dla Julki, potem go sprzedalam i mamie polecilam by go kupila teraz dla Miłka. Patrze a on jest taki jakis maly do mojego ale mysle no nic, moze faktycznie byl taki maly. Az w koncu zobaczylam ten co Ty kupilas! Toz ja mialam Berber a nie Brevi!

dziewczyny w auchan sa xxl promocje na rzeczy dzieciece: kosmetyki, kojce, wozki, ciuchy etc. (przynajmniej u mnie) i inne akcesoria:tak:

Obiecałam to pokażę:-)Ubranko na chrzciny dla Igorka wykonane przez babcię i prababcię:-)

Załączniki

• DSCN0074.jpg
    DSCN0074.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 56
Obiecałam to pokażę:-)Ubranko na chrzciny dla Igorka wykonane przez babcię i prababcię:-)

Cleo cudowne ubranko:-)a skad wzielas wzor??bo mojego meza babcia i ciotki tez robia na szydelku czy drutach ale to potrzebny wzor...daj jakis namiar...i kiedy bedziecie chrzcic??

reklama
Do góry