reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

czadowe te naklejeczki :-)

ja musze sie pochwalic, ze dzis D poszedl po chleb, wrocil z bluzeczka dla malej i powiedzial, ze na ryneczku jestdzis duzo ciuszkow wiec skoczylam szybko samochodem i kupilam cala wielka torbe ciuszkow, nowki, glownie z nexta i wszystko po £1!!!! wiec zaoptarzylam ja w sukieneczki na lato, bluzy itp, no i dostalam mala znizke ze wzgledu na ilosc :-) i super zadowolona jestem :-)

reklama

ja musze sie pochwalic, ze dzis D poszedl po chleb, wrocil z bluzeczka dla malej i powiedzial, ze na ryneczku jestdzis duzo ciuszkow wiec skoczylam szybko samochodem i kupilam cala wielka torbe ciuszkow, nowki, glownie z nexta i wszystko po £1!!!! wiec zaoptarzylam ja w sukieneczki na lato, bluzy itp, no i dostalam mala znizke ze wzgledu na ilosc :-) i super zadowolona jestem :-)

ale fajnie :-) u nas nikt nigdy tak nie wystawia ciuszkow na miescie :-( a szkoda bo bym kupila mlodemu tez na lato ubranka. Bo na ebayu jakos pustki ostatnio. a na gieldach to juz totalnie pusto. Mam nadzieje ze jak sie jeszcze bardziej ociepli to lepiej bedzie :)

Cos mi sie nie poprzekrecaly zdjecia to jeszcze raz:-)
Pięknie masz ten pokoik zrobiony, ale sie pewnie napracowaliscie, super!!!!
My mamy tylko takiego pluszowego pieska :happy2:, mały lubi na niego patrzec i dotykac raczką, głaszczemy "Łatka" :cool2: 100_5708 [Rozdzie&#108.jpg

super! Zazdroszczę. Ja co prawda też obkupiłam chlopaków w weekend na kiermaszu ciuszków, więc i tak 50% taniej ale wydałam 500zł!!!!!!!!!!!!!! masakra a starczy pewnie na 2 miesiace, nie dlużej

Klaudzia - mozna je pozniej odkleic z tego co czytalam w instrukcji, nie uszkadzaja sciany ani tapety tylko sie juz drugi raz nie nadaja do przyklejenia bo sie je wtapia suszarka. My mamy ten wielki zestaw. Pokoik tez mamy malutki 3,5 x 2,5 metra ale jakos tak ładnie sie to komponuje. Musisz sobie pomyslec jak umeblujesz pokoik i popatrzyc na wymiary, gdzie Ci co wejdzie. Bo te zestawy roznia sie chyba tylko wielkoscia zwierzatek, wszystko jest to samo.

Piekny pokój :)

Ty to masz faceta! Super, pochwal się ciuszkami :)

Pięknie masz ten pokoik zrobiony, ale sie pewnie napracowaliscie, super!!!!
My mamy tylko takiego pluszowego pieska :happy2:, mały lubi na niego patrzec i dotykac raczką, głaszczemy "Łatka" :cool2:Zobacz załącznik 228666

Fajny psiak :)

ja wydalam £13 :-) za 16 rzeczy wiekszosc w zaszadzie wieksza na lato i potem, troche na teraz, musze juz tylko dokupic bodziakow i spiochow, ale to juz pikus :-)

narazie nie moge sie pochwalic bo zrobilam dzis odrazu mega pranko i wszystko sie suszy.....

Ostatnia edycja:
reklama
licytuje krzeslko....najpirw pomyslalam, ze troche pnure, apotem ze wlasciwie to praktyczne a co dziecku robi na jakim siedzi skoro ono i tak go nie widzi.... a polowalam na ten model wiec mam nadzieje, ze sie uda...trzymajcie kciuki :-)
Cosatto Aurora Deluxe Milk Bar Highchair - Used Twice!! on eBay (end time 27-Mar-10 19:38:47 GMT)

Karolcia trzymam kciuki! ja tez szukam fotelika dla Oliverka tyle ze mi sie nic nie podoba oprocz strasznie drogich :-( heheh wymyslam jak glupia, a powinnam po prostu kupic tak jak Ty praktyczny i nie wazne jaki kolor. No ale jeszcze mamy troszke czasu na fotelik to moze sie jeszcze trafi jakas okazja :-)

Do góry