reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mam pytanie o laktatro. Wiem, ze było ot ym nie raz, ale teraz mamy już doświadczenia, posprawdzalyście to co macie to na pewno mozecie mi coś doradzić.
Mam medele ale ona taka do dziecka zbliżona itd i ściąganie porcji mleka zajmuje mi pół godziny, a będę musiaął ściagać w pracy. nie ma mowy żebym wychodziła na pól godziny. Potrzebuje coś co ściagnie mi szybciej. Czyli szybki i niedelikatny :D
aventa elektryczny :p

reklama
Kilolek znalazlam cos takiego : AVENT Laktator mechaniczny ISIS 0%BPA, SCF300/20, nawet nie drogie i przez ciebie sie zastanawiam czy sobie nie kupic na czerwiec bo tego mojego recznego medeli to ja mam po dziurki w nosie i nic nie moge nim sciagnac, a ten nawet aż taki nie drogi jest

Ja mam taki laktator. Nie używam go często, bo moja mała za często je :). Nigdy nie używałam żadnego innego więc nie mam porównania, ale jak dla mnie jest ok. Na poczatku trudno było mi nim "zassać" i czasami pokarm dostaje się nie wiem jakim sposobem pod tę nakładkę masującą. Przy dłuższym ściąganiu może rozboleć ręka :)
Aha - na początku trochę piszczy, ale później się wyrobił i działa cicho - przynajmniej ten mój.

Ja mam taki laktator. Nie używam go często, bo moja mała za często je :). Nigdy nie używałam żadnego innego więc nie mam porównania, ale jak dla mnie jest ok. Na poczatku trudno było mi nim "zassać" i czasami pokarm dostaje się nie wiem jakim sposobem pod tę nakładkę masującą. Przy dłuższym ściąganiu może rozboleć ręka :)
Aha - na początku trochę piszczy, ale później się wyrobił i działa cicho - przynajmniej ten mój.
a czemu boli cie reka???

Ostatnia edycja:
TT ręczny :) szybki , ale jak dla mnie delikatny :)

Kilolek znalazlam cos takiego : AVENT Laktator mechaniczny ISIS 0%BPA, SCF300/20, nawet nie drogie i przez ciebie sie zastanawiam czy sobie nie kupic na czerwiec bo tego mojego recznego medeli to ja mam po dziurki w nosie i nic nie moge nim sciagnac, a ten nawet aż taki nie drogi jest
używałam jednego i drugiego i TT DLA MNIE WYGRYWA :-) i jego używam :-)
ale jeśli masz zamiar jeszcze długo karmić to może zainwestuj w elektryczny

reklama
Do góry