reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Szukam tej cholernej sukienki i to jedyne co znalazłam póki co chociaż nie do końca tak ją sobie wyobrażałam bo wolałabym długą do kostek.
ELEGANCKIE SUKIENKI CIĄŻOWE **** NOWOŚĆ***L/XL (654542747) - Aukcje internetowe Allegro
No i rozmiar :baffled: nawet xl będzie mi mała w biuście... chyba jednak wolę "na żywo" ciuchy kupować...
a taka? SUKIENKA CIĄŻOWA+SZARFA kwiaty R.XLbiust-100-118 (653534162) - Aukcje internetowe Allegro
jest większa, ale plecy ma elastyczne więc będzie się dobrrze układać, zwłaszca, ze jak piszesz masz spory biust. A na brzuchu to zawsze moze być większa

Szukam tej cholernej sukienki i to jedyne co znalazłam póki co chociaż nie do końca tak ją sobie wyobrażałam bo wolałabym długą do kostek.
ELEGANCKIE SUKIENKI CIĄŻOWE **** NOWOŚĆ***L/XL (654542747) - Aukcje internetowe Allegro
No i rozmiar :baffled: nawet xl będzie mi mała w biuście... chyba jednak wolę "na żywo" ciuchy kupować...

A moze cos takiego? http://cgi.ebay.co.uk/Long-MAXI-Hippie-Boho-DRESS-Sz-6-8-10-12-BABYBLUE-d68_W0QQitemZ270405020258QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Clothing?hash=item3ef5652a62&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1685|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

Jezeli wolisz bardziej eleganckie, to moge dalej poszukac :) Powiedz tylko czy o taki styl Ci chodzi ? :):-)

a taka? SUKIENKA CIĄŻOWA+SZARFA kwiaty R.XLbiust-100-118 (653534162) - Aukcje internetowe Allegro
jest większa, ale plecy ma elastyczne więc będzie się dobrrze układać, zwłaszca, ze jak piszesz masz spory biust. A na brzuchu to zawsze moze być większa

sliczne te sukienki i niedrogie:-)

Piekna ta kiecka tez chce sobie taka kupic bo fajnie na brzuszku sie bedzie ukladac:-)i nie duzo 20funtow:-)

Sukienka super, chociaż długość średnio mi się podoba, ale dziękuje za fatygę ;-)
Widziałam dzisiaj piękną sukienkę - srebrzysto siwą, za kostkę, na szerokich ramiączkach, lejący gładki materiał, dekolt asymetryczny z doszywanymi srebrzystymi kwiatkami - piękna, tylko ten rozmiar który przymierzałam był teraz akurat, większego nie mieli no i dałam sobie spokój.... chyba poczekam jeszcze miesiąc z tym zakupem, chyba że zdecyduję się sprowadzić z innego sklepu i kupić rozmiar większy
Tylko że okrutnie droga i w sumie nie wiem czy chcę wydać AŻ TYLE... :sorry:

reklama
klaudzia - akurat na te w pasy z allegro sama zwróciłam wcześniej uwagę :-) ale wolałabym długą, do kostek. Szukam długiej i "lejącej się", gładkiej sukienki
Allegro już przejrzałam wzdłuż i w szerz ale myślę że nie ma co czasu tracić bo chyba nie zdecydowałabym się jednak na zakup ciuszka przez internet... taka moja mała fobia ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry