reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja póki co znalazłam fajne łóżeczko. bardzo mi się podoba, i w zasadzie jestem zdecydowana. Muszę tylko pokazać swojemu M. i kolor raczej nie taki, a taki jasny (choć nie biały), tylko w kolorze sosny:
KLUPŚ-ŁÓŻECZKO RADEK VII teak+MATERAC (651395901) - Aukcje internetowe Allegro

ale i chyba skuszę się na kołyskę dodatkowo, choć wiem, że to tylko na 2-3 miesiące, ale jest taka słodka, że nie mogę się powstrzymać:
ŁÓŻECZKO KOŁYSKA CONECO SIMPLICITY BONUSY W-wa (651545960) - Aukcje internetowe Allegro

a o detektorze nie myślę, póki co. obawiam się, że jak sobie kuię takie coś to w ogóle zdurnieję, i popadnę w paranoję. i tak jestem wystarczająco zeschoziwana w tej ciąży!

Ostatnia edycja:
reklama
laparda
Też przyuważyłam wcześniej tą kołyskę - jest cudna :tak:
Co prawda nie zdecydowaliśmy się w końcu na nią bo to łóżeczko, które zamierzamy kupić ma doczepiane płozy do bujania, no ale w pełni rozumiem wybór :tak:

ja tez myslalam o detektorze tetna ale teraz mamy tyle wydatkow...:szok: jak wroce z urlopu z polski to kupujemy wozek bo upatrzylismy juz sobie taki przeceniony i juz ich jest coraz mniej a na prawde okazja:tak: a wczoraj kupilam dzidzi 3 biale body z krotkim rekawkiem + body w autka i misie(autka dla chlopca albo misie dla dziewczynki bo nie wiemy czy to synus czy corcia ;) ) i jeszcze 2 flanelowe kocyki w kaczuszki:happy:powolutku sie nazbiera a dzis jedziemy na wycieczke do corby szukac primarka bo podobno fajne tam maja ciuchy i tanie a ja juz w nic nie wchodze a urlop za pasem tylko nie moge swojego faceta z lozka wywlec to nie wiem kiedy pojedziemy:-p
wERI daj linka do wozeczka:-)i szukaj dziewczyno primarka bo tam mega ceny sa napewno cos znajdziesz dla siebie i dzidzi:-)Udamych zakupow zycze:-)
ja póki co znalazłam fajne łóżeczko. bardzo mi się podoba, i w zasadzie jestem zdecydowana. Muszę tylko pokazać swojemu M. i kolor raczej nie taki, a taki jasny (choć nie biały), tylko w kolorze sosny:

ale i chyba skuszę się na kołyskę dodatkowo, choć wiem, że to tylko na 2-3 miesiące, ale jest taka słodka, że nie mogę się powstrzymać:
ŁÓŻECZKO KOŁYSKA CONECO SIMPLICITY BONUSY W-wa (651545960) - Aukcje internetowe Allegro

a o detektorze nie myślę, póki co. obawiam się, że jak sobie kuię takie coś to w ogóle zdurnieję, i popadnę w paranoję. i tak jestem wystarczająco zeschoziwana w tej ciąży!

Ja tez chce ta kolyske ale nie wiem jakie ma melodyjki:-(
o detektorze tez mysle ale wacham sie jeszcze:-)

ja to bym chciala kołyske :( ale moj Maz mowi ze zwariowalam tyle kasy na 4 miesiace a pozniej sprzedawac za grosze i normalne kupowac wiec chyba se daruje eh..... :p przy drugim kupie:p bo juz bede miala łózeczko wiec tyle nie wydam kasy heheh :p i czekam do 7 miesaca i kupie lozeczko wlasnie i wozek :) niech se czeka bo jeszcze urodze wczesneij i bede miala o :p maz bedzie musial sam kupowac wiec wole sama wczesniej :)
pozdrawiam

Ja też jestem zdecydowana na wózek Mutsy, tylko jeszcze nie wiem czy urban rider czy 4 rider, ale chyba koła Urban będa lepsze na zimę. Kolor jakiś wybierzemy z M ładny, i tak bardziej patrzę na praktyczność i funkcjonalność tego wózka, kolor to dla mnie sprawa drugorządna!

Cześć dziewczyny, też jestem "listopadówką" i robię rekonesans rynku - z zakupami jeszcze trochę poczekam bo nie ma co się spieszyć. Ale moim faworytem jest wózek Bertini More4kids - Wielofunkcyjne - BERTINI Wózek X6 Trek Lime
Może stylizacja nie rzuca na kolana ale jest baaardzo funkcjonalny i przetestowałam go na chodniku, na trawie, sama składałam i chowałam do bagażnika - jest super (dzięki składanej gondoli zajmuje bardzo mało miejsca w bagażniku). Zresztą taki test polecam wszystkim przed zakupem - nie kupujcie przez internet bez wcześniejszego sprawdzenia modelu.
A co do mebelków to moim faworytem jest Meblik Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl

dziewczyny pmiętajcie że rodzimy w zime, więc wózki muszę być w miarę obudowane bo będzie wiało, padało i mroziło.

reklama
Do góry