reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Kilolek ja juz pisałam o Espiro Optima bo poważnie o nim myslałam. Jednak po obejrzeniu na żywoo odechciało mi się. Po pierwsze jest ciasny, po drugir ma bardzo sztuczny materiał a po trzecie ta nakładka jest beznadziejna. Poza tym jak wiadomo nie przeszedł testów więc wolałam dołożyć 150 zł i mieć Maxi Cosi Priori XP.

Kasiula ja tez czekam na informacje o organizerze bo też o nim myślę...

Gie-oska a widziałaś gdzieś ten organizer we Wrocku czy jakby co kupujesz na allegro?

no mam organizer juz :D w samochodzie :p maz do domu nie przyniosl; tylko załozyl musialam schodzic i ogladac bo nie wyrzymalam hehehe :) zrobie dzis fotki i pokaze na zywo ale ogolnie zadowolona jestem z tego co pamietam to sa 2 miejsca jakby na butelke cyz picie na gorze mala kieszonka na jakies drobiazgi typu smoczek np a na dole jest pełna kieszen po całosci jest ladna kolorowa i fajen kolorki a zaczepia sie 2 paskami na gorze o zagłowek i na dole o siedzenie :)

Kasia no to czekamy na zdjecia:-)

Aza nie widzialam u nas nigdzie bo tak naprawde nie szukalam:-(chyba na allegro kupie..ale jakbys widziala gdzies u nas przy okazji to daj znac:-)

a moze macie jakiś ciekawy oirganizer godny polecenia??:happy2:
ja jeszcze nie mam a u nas nie ma za bardzo wyboru.. wiec pomyslałam ze z pl bym sobie sciagla...
tylko nie wiem na co zwracać uwagę:zawstydzona/y:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry