reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

U mnie tez pepco jest i sie tam zaopatruje. Naprawde fajne ciuszki za niemal free:tak: tylko czasem trzeba uwazac na jakosc , bo do bawałny niektórym ubraniom daaaaaaaaleko:tak:
AZA , czy to Ty pisałąs , ze fotelik espiro optima nie przeszedł testów? jak tak to daj mi namiary na infoNie daje mi to spokoju:tak:

Tak to ja... Owszem mają testy ale te standardowe co wymaga Unia Europejska, że są zrobione z bezpiecznych materiałów czy jakoś tak. Dla mnie jednak najważniejsze są testy zderzeniowe ADAC i tych testów nie miały robione. długo myślałam nad tym fotelikiem ale stwierdziłam, że dołoże te 150zł i kupie taki co przeszedł testy zderzeniowe. Wiesz, nikt nie mówi, że jak nie miały robione testów to, że są złe ale ja jakby odpukać, coś się stało i dziecku by coś było to do końca życia plułabym sobie, że nie kupiłam tego co przeszedł testy. Więc myślałam i myslałam i zdecydowałam się na Maxi Cosi Xp.

reklama
Pisałm wczesniej , ze kupiłąm ten fotelik i jestem bardzo zadowolona. Mileismy juz jedno ostrzejsze zatrzymanie i ani drgnał. Dostał pozytywna opinie instytutu zdrowia matki i dziecka i to mnie przekonało. Wystraszylam sie , ze mial zrobione testy i zobaczylabym filmik rodem z chicco proxima

A nie, nie... Nie miał wcale robionych. Ja tez na serio myślałam o nim jednak kupiłam inny po pierwsze ztego powodu co juz pisałam a po drugie jak wsadziłam mojego kloca to on miała tam bardzo ciasno. Wiem, że mozna wyjąć wkładkę ale pomyślałam, że to bez sensu skoro fotelik ma posłużyć powiedzmy 3 lata a ja już na wstepie wkładkę wyciągam. Jednak jesli jestes zadowolona to super bo wyglada extra...

Kasiula zrobiłam wczoraj foty i wrzuce dzis na zamkniete zdjecia w foteliku.

My kupilismy wczoraj w koncu xlandera XA.Trafił mi się uzywany za niecałe 600 zł. Naprawde prawie nie zniszczony. Szkoda tylko , ze niebieski:-D

reklama
Do góry