reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Co do jeździków-pchaczy już się wypowiadałam ale sie powtórzę, a co tam :))) Myy mamy taki: GADAJĄCY CHODZIK - JEŹDZIK FISHER PRICE (1152258978) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam akurat używke ale w dobrym stanie. Konrad choc jeszcze nie potrafi się odpychać to bardzo go lubi. Potrafi kręcić kluczykiem i próbuje kierownicą. Cieszy się jak grają pioseneczki. Dobre połączenie zabawy z nauką...

Ostatnia edycja:
u mnie wlasnie jedynym minusem jest to ze raczka nie mozna kierowac tylko jazda na wprost..tylko kierownica mozna sterowac:-(

patrzcie jakie spiworki do wozka:) Cosytoes

Ja kupię na pewno któryś z tych Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Rożki, kocyki, śpiworki dla maluchów widziałam na żywo i są tak rewelacyjne że zakochałam się od razu:-D są bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku.

Nefretete
jeździk kosmos, prawie jak te foteliki z blooma:-D no, kurcze, gustu nie mam, nie podobaja mi się.

Nefre daj znac co powiedział mąz:-D
Powiedział, że jeździk jest super... ale za niego sama zapłace :)))) Na co odrzekłam, ze juz zapłaciłam. Wiec wilk syty i łowca cała :))))

Ogólnie ja sama mam chyba wiekszego moralniaka, że kupiłam takie cudo. Chociaz tłumacze sobie zakup długim okresem eksploatacji. Mam znajomą, ktora po 1 roku zycia dziecka musiala odstawic normalny wózek, bo młody chciał tylko w jeździku jeżdzic. Czy to w sklepie, na spacerze czy u znajomych. Ma juz 2 lata i do parku tylko z tym pojazdem chodzą. Sam sie odpycha nózkami i zapiernicza :))) Wiec traktuje zakup jako długoterminową inwestycje. Huh - przekonałam siebie???? :)

reklama
Ja kupię na pewno któryś z tych Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Rożki, kocyki, śpiworki dla maluchów widziałam na żywo i są tak rewelacyjne że zakochałam się od razu:-D są bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku.

Nefretete
jeździk kosmos, prawie jak te foteliki z blooma:-D no, kurcze, gustu nie mam, nie podobaja mi się.
dziunka ale to te same spiworki co ja dalam:-)a gdzieje widzialas??kurcze drogie ale moze zaszaleje na jesien..napisz cos wiecej o nich...

Do góry