Przekonalas przekonalas hehe...mnie napewnoPowiedział, że jeździk jest super... ale za niego sama zapłace))) Na co odrzekłam, ze juz zapłaciłam. Wiec wilk syty i łowca cała
)))
Ogólnie ja sama mam chyba wiekszego moralniaka, że kupiłam takie cudo. Chociaz tłumacze sobie zakup długim okresem eksploatacji. Mam znajomą, ktora po 1 roku zycia dziecka musiala odstawic normalny wózek, bo młody chciał tylko w jeździku jeżdzic. Czy to w sklepie, na spacerze czy u znajomych. Ma juz 2 lata i do parku tylko z tym pojazdem chodzą. Sam sie odpycha nózkami i zapiernicza)) Wiec traktuje zakup jako długoterminową inwestycje. Huh - przekonałam siebie????
![]()
reklama
Ja kupię na pewno któryś z tych Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Rożki, kocyki, śpiworki dla maluchów widziałam na żywo i są tak rewelacyjne że zakochałam się od razusą bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku.
Nefretete jeździk kosmos, prawie jak te foteliki z bloomano, kurcze, gustu nie mam, nie podobaja mi się.
sliczne te spiworki i takie same jak pokazala gie-oska
sliczne te spiworki i takie same jak pokazala gie-oskamnie sie podoba z linka gie-oski ten z piratem
![]()
widze po sygnaturze ze masz slabosc do piratow hehe:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hahaha to samo pomyslalam !!widze po sygnaturze ze masz slabosc do piratow hehe:-)
D
dziunka24.
Gość
dziunka ale to te same spiworki co ja dalam:-)a gdzieje widzialas??kurcze drogie ale moze zaszaleje na jesien..napisz cos wiecej o nich...
Możliwe, bo mi się nie chciało czekać aż w Twoim linki fotki się otworzą

Koleżanka z chustoforum ma i raz przyjechała wózkiem na spotkanie Klubu Kangura. Mięciutkie w dotyku, mały fajnie otulony, otwory na pasy. Naprawdę warte zakupienia.
widze po sygnaturze ze masz slabosc do piratow hehe:-)
hahaha to samo pomyslalam !!![]()
no bardzo smieszne
Ania, napisz jak depilatorek... Powiedz mi czy ma kosmetyczke czy woreczek bo juz kilka opcji widziałam...hehe właśnie sobie zamówiłam coś takiego Depilator Braun PRO 7681 WED & DRY NOWOŚĆ (1150740117) - Aukcje internetowe Allegro tylko w sklepie agdmax24.pl bo tam był najtaniej , a mój też już wysłużony![]()
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
ma woreczek i kilka nakładek ,próbowałam go pod prysznicem i jest spoko , fajnie że jest na akumulatorek bo nie muszę być cały czas pod prąd podpięta , w sobote się spieszyłam jak jechałam do mamy i wrzuciłam go do torebki i po drodze w samochodzie sobie depilowałam łydkiAnia, napisz jak depilatorek... Powiedz mi czy ma kosmetyczke czy woreczek bo juz kilka opcji widziałam...