reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
gieoska ja teraz jak bylam w Londynie zwrociąłm uwage na ciuchy dla dzieci i rzeczywiscie sa ciekawe, ale trzeba patrzec na jakosc , bo niktore to takie szmatki.
ostatnio jak byłąm w hurtowni w Pl to jeszcze były kombinezony w promocji .. ciekawe czy jeszcze beda . juz chyba za pozno
a kupilas cos w londynie w ogole??w jakich sklepach bylas??ja juz sie nie moge doczekac:-)jja juz szaleje na ebayu uk:-)
Ja właśnie szukam kombinezonu zimowego - dwuczęściowego i nie mam pomysłu gdzie najlepiej szukac. Moze jakies pomysły? Od razu pisze, ze sklepu typu 'crocodillo' to zbyt wysoka półka dla nas :)
W C&A mieli tylko jednocześciowe, ale w całkiem rozsądnych cenach jeżeli ktoś szuka. (ok 50PLN)
mnie tez na crocodillo nie stac ceny masakra..ja kupilam dwa jednoczesciowe...a kiedy w ca mieli te jednoczesciowe za 50zl??i dla chlopcow tez byly?
a jaki kombinezon lepiej kupic jedno czy dwu czesciowy?? mielismy do tej pory jedno ,ale mały byl raczej mało ruchliwy tej zimy :)
ja wzielam jednoczesciowe bo boje sie ze w dwu czesciowych moze podwiac dziecko a wiem ze Kacper do malo ruchliwuch dzieci nie nalezy:-)

fajne sanki ale cena kosmos..ja mam po Majce metalowe z oparciem wiec K bedzie w tym jezdzil...

Gieoska zakupy robiłam oczywiscie w primarku , zachaczyłam tez o mothercare i next.
:tak:

wiem , ze cana tych sanek duza , ale i tak robimy maluchom wieksze prezenty na roczek zazwyczaj wiec wyjdzie na zero w porownaniu z rowerkami itp:tak:

a jaki kombinezon lepiej kupic jedno czy dwu czesciowy?? mielismy do tej pory jedno ,ale mały byl raczej mało ruchliwy tej zimy :)
Ja kupuje dwu częścwioy - bedzie baredziej użyteczny. Np w samochodzie czy sklepie można szybko kurteczke zdjąć. Albo samą kurtke w cieplejsze dni nosić. Jeżeli będzie znowu zima stulecia, pełno sniegu przez dłuższy czas i tarzanie sie w nim, wtedy kupie na szybko jednoczęściowy. Ale prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest niestety baaardzo małe :)
Sanki super, ale chyba nie na tą długość geograficzną :)))) Nam sanki np. 'TESCOWE' , drewniane z wyprzedaży wystarczą :)))
mnie tez na crocodillo nie stac ceny masakra..ja kupilam dwa jednoczesciowe...a kiedy w ca mieli te jednoczesciowe za 50zl??i dla chlopcow tez byly?...
W ostatni weekend widziałam, dla obu płci.

martolinka natchnełaś mnie do przejrzenia ciuchów i normalnie sozk, ile musialam "wyrzucić" puste półki. Na szczęsciie zakupy mi nie grożą, musze tylko wdrapac się na strych, przebrnąć przez gigantyczny bałagan kartonów i wielkie pranie...
ja wolę dwu-, bo możen anosić osobno spodnie i kurtkę, kurtke zdjąć w sklepie np no i wydaje mi się cieplejszy, bo jak portki są ogrodniczki to od razu cieplej po pleckach

no bardzo fajne, mi ise od kilku lat te z pchaczem marza, bo ulice to mamy nieprzejedną zimą, z resztą tej zimy, cale osiedle bylo nieprzejedne

reklama
Do góry