reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

nefretete u nas chodniki czesto zawalone wiec mysle , ze odlogiem by nie stały :)
gieoska jezeli chodzi o ciuchy dla dzieci w primarku to dramat. Wszystko jakies takie sztuczne, ale bylo poprzebierane. w next natomiast zawrot glowy ... nawet dla chlopcow fajne ciuchy , sweterki

reklama
nefretete u nas chodniki czesto zawalone wiec mysle , ze odlogiem by nie stały :)
gieoska jezeli chodzi o ciuchy dla dzieci w primarku to dramat. Wszystko jakies takie sztuczne, ale bylo poprzebierane. w next natomiast zawrot glowy ... nawet dla chlopcow fajne ciuchy , sweterki
a w ktorym primarku bylas?na oxford st??a w next jakie ceny??juz zimowe ciuszki sa czy jeszcze letnie??oj nie moge sie juz doczekac:-)

zimowych ciuszkow nie bylo jeszcze :) w next przeceny ciuchów letnich ,a le jeszcze na nowy sezon niewiele, tylko sweterki od 4 funtów.
Miszkalismy u znajomych w Hounslow East wiec tam bylismy w primarku. Nie byl on wielki, ale nie mielismy czasu na szukanie innego:)

zdecydowaliśmy się w końcu na fotelik :) byliśmy w sklepie i wsadziliśmy Kubę do cybexa i mały się cieszył i chyba mu się podobało , poza tym ma możliwość ruszania rękami ;) a tego się bałam najbardziej więc mamy zamiar go kupić w najbliższych dniach bo dzisiaj kasy nie wzieliśmy

zdecydowaliśmy się w końcu na fotelik :) byliśmy w sklepie i wsadziliśmy Kubę do cybexa i mały się cieszył i chyba mu się podobało , poza tym ma możliwość ruszania rękami ;) a tego się bałam najbardziej więc mamy zamiar go kupić w najbliższych dniach bo dzisiaj kasy nie wzieliśmy
a jest możliwośc by w foteliku dziecko nie ruszało rekami?
Ja nadal fotelika nie mam, mialam dzisiaj jechać ale dzieciaki chore więc znów nie pojechałam, chyba cos przez internet kupie tylko sama nie wiem co. Może chocco key? Chciałam taki żeby sie mocno odchylał ale w cenie do 400 zł

reklama
Do góry