reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a ja szukam kupka KAPKA i nie mogę znależć:( JAk tylko Olaf skończy roczek to chcemy wywalić już wszystkie smoczki do jedzenie/picia i uspokajacze.

Kapki są wszędzie, np. w auchan na sklepie za 7 czy 10 zł najzwyklejszy- ale nie polecam, bo jak dziecko pije to leci bokami. Fajne kapki ma Canpol.:tak:
A wystarczy też że z niekapka wyjmiesz uszczelkę i kapek gotowy :-):-):-)

Kapki są wszędzie, np. w auchan na sklepie za 7 czy 10 zł najzwyklejszy- ale nie polecam, bo jak dziecko pije to leci bokami. Fajne kapki ma Canpol.:tak:
A wystarczy też że z niekapka wyjmiesz uszczelkę i kapek gotowy :-):-):-)
Z Canpolu nie chcę, koleżanka pracująca w sanepidzie odradziła mi tą firmę jeśli chodzi o przedmioty związane z jedzeniem, ale pomysł z wyjęciem uszczelki dobry! dzięki :)

Co do kubka niekapka to ja mam ten: Kubek niekapek z uchwytami Tommee T. 8m+ 250ml MK (1271178925) - Aukcje internetowe Allegro i nic nie kapie. Niestety mój z żadnego nie chce pić...
Co do sanek to moja koleżanka mi mówiła, że super, że w moich sankach jest pchacz bo jak jeździła z swoją roczną córą i ciągnęła to niestety z powodu jej małej wagi często przód sanek unosił się do góry.
mam ten sam niekapek no i Kuba za żadne skarby nie chce z niego pić ,póki co tylko avent mu pasuje tzn te ustniki do butelek

reklama
Do góry