reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Jeśli chodzi o szczeniaczka i misiaczka, moja dobra koleżanka ma oba, jej córeczka bawiła się nimi przez moment, a tak od dawna się kurzą. Joasia interesowała się misiem, ale nie dłużej niż 2 minuty:-D może dlatego że jak przestał grać to nie zakumała jak go włączyć.:-D Bardziej zainteresowana była krzesełkiem uczydełkiem z FP.
Jeśli chodzi o Kubusia Puchatka jest rewelacyjny, mamy go, Julia do tej pory lubi go słuchać, a i Asi się b.podoba.
Jeśli chodzi o Chicco wesołą zagrodę, mamy podobną podróbę (niestety rozwaliła się już:wściekła/y:) ale była HITEM. Asia ją uwielbiała, chyba muszę kogoś poprosić o kupno na roczek :tak:

Ja mam szczeniaczka uczniaczka i ... od czasu do czasu jest na niego "wzięcie", a czasem jest opuszczony ...
O reszcie się nie wypowiadam, bo nie posiadam...

Katrenka ja mam i z czystym sumieniem polecam...u mojej Majki sie zebra sprawdzila i Kacpre tez juz powoli ja dosiada:-)
o super mam nadzieje, ze i u nas tak bedzie...
Katrenki ja kupuje. Maly wyprubowal w sklepie i byl w niebowziety!!!!! Stopami ledwo dotykal ziemi ale dorosnie a Twoja Amelka to mysle ze juz spokojnie bedzie mogla na niej skakac ;-) Jak dla mnie bomba, Oli wychodzac ze sklepu sie poplakal bo chcial siedziec na zebrze ;-) Tyle ze ja kupuje uzywana bo taniej wychodzi a one czesto sa w idealnym stanie ;-)
tez bym napewno kupila uzywany jak bym sama kupowala....:-)
My mamy ta zebre ale mały jej jeszcze nie dostał. Rozpakujemy ją dopiero w nowym domu bo tutaj na jednym pokoju to miejsca za mało....
dzieki za odpowiedz dziewczyny:-)
Ja mam szczeniaczka uczniaczka i ... od czasu do czasu jest na niego "wzięcie", a czasem jest opuszczony ...
O reszcie się nie wypowiadam, bo nie posiadam...
tez mam tego szczeniaczka mala ma go w lozeczku i bardzo go lubi, bawi sie nim codziennie jak wstanie, potrafi go maltretowac nawet z 2 godziny :-)

o super mam nadzieje, ze i u nas tak bedzie...

tez bym napewno kupila uzywany jak bym sama kupowala....:-)

dzieki za odpowiedz dziewczyny:-)

tez mam tego szczeniaczka mala ma go w lozeczku i bardzo go lubi, bawi sie nim codziennie jak wstanie, potrafi go maltretowac nawet z 2 godziny :-)

idealnie z tym uczniaczkiem :) to masz na 2 godz dziecko z głowy :))
Ja zamierzam go kupić, ale nie jestem pewna efektu :)

Gosia ja mam coś takiego ELC KIEROWNICA NA WOZEK LOZECZKO (1316291429) - Aukcje internetowe Allegro i o ile dobrze kojarze to klaudzia ma podobną , u mnie rewelacji nie ma ale bawi się nią czasami

reklama

Gosiu Oli bawil sie taka kierownica u kolezanki z jakies 10 min, podobala mu sie ale to bylo z jakies 3 miesiace temu. Wydaje mi sie ze ta na wozek to lepszy wybor ;-) ta co pokazalas to szalu nie ma

Mój mąż zaszalał i kupił małemu oprócz wielkiego pudła klocków WADER coś takiego:
Fisher Price Muzyczny Wiraż T5123 Tor Wyścigowy (1317763222) - Aukcje internetowe Allegro
NORMALNIE NIE POLECAM ;/

oooo a czemu nie polecasz? Ja sie zastanawialam nad tym dla Olivera ale jak bedzie troche starszy.

Do góry