reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
wyjatkowa nie boisz sie ze Patryk sie zainteresuje choinka i ozdobami :D:D:D ja włąsnie nie wiem co robic:-/ bo znajć Igora bedzie chciał zjesc igły z choinki albo co gorzej bombki itp.pewnie skonczy sie na stroiku :-(
to samo pomyslalam :D no ale mamy śliczna choinke :d ze musi byc koniecznie :) najwztej sznurkiem przyczepie :d i na dole nie bedzie ozdób :D haha

Nasza choinka stała na balkonie, Hanka ją podziwiała z domu ... tym sposobem wilk syty i owca cała ;) , gorzej z ubieraniem... ręce grabiały..

Kupiny małą choinkę i postawimy wyżej jakoś Może jakąś większą półkę zaczepię nad tv i tam postawię choinkę.Ocvzywiście B chce żywą ale ja już nie chce myśleć jak będzie leciało z niej (igły) także sztuczna na 100%.

Muszę kupić do pokoju chyba stolik szklany czy coś podobnego bo mamy taką wilką ławe i mnie ona wkrza już strasznie.Tak mi brak przestrzeni ...;/

Tez ostatnio myslalam o choince, do tej pory mielismy taka 1,80... najblizsze kilka lat przelezy w piwnicy. Chce kupic druga, taka max 100cm i postawie ja na regale. Za kilka lat duza wroci, a ta mozliwe ze kiedys bedzie u Tomka w pokoju(o ile tyle wytrwa hehe). :)

ja chce choinke na 100 % zywa ale malutka . Postawie na stoliku ikejowkim. co do igiel to i tak codziennie praktycznie odkurzam wiec roznicy nie robi. My mamy bardzo malo miejsca ale nie wyobrazam sobie swiat bez choinki tymbardziej ze po raz pierwszy bedzie to moja wlasna choinka i sama z K i Oliverkiem przystroimy ;-)

reklama
Laseczki polecam dla mam serie kosmetyków pantene- tych co reklamuje bachleda- curus!!! dawno nie miałam tak puszystych i uniesionych włosów!!! uzyłam probki i dzis kupiłam duzy szampon za 11 zł w rossmanie i dostałam gratis odzywke!!!!

Do góry