reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tak sobie z nudów grzebie na allegro i znalazłam takie cudeńko CIEPŁA DZIANINOWA SUKIENKA XL-XXL NAJTANIEJ ! (1323659396) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy mi sie bardzo podoba tylko mój brzuszek na zapięcie paska nie pozwoli wiec juz nie byłoby tak ładnie ale i tak wam pokarze hehe
a jakbyś do tego jakiś inny pasek zapieła?? np DREWNIANE PASKI WIĄZANE-5 KOLORÓW- PROMOCJA 2009 (1314901346) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Aza no faceci tak czasem mają , ostatnio przytargał do domu gazetkę świąteczną z zabawkami i mówi do mnie o taki samochód chciałbym mieć tzn Kuba chciałby mieć heheh

reklama
a jakbyś do tego jakiś inny pasek zapieła?? np DREWNIANE PASKI WIĄZANE-5 KOLORÓW- PROMOCJA 2009 (1314901346) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Aza no faceci tak czasem mają , ostatnio przytargał do domu gazetkę świąteczną z zabawkami i mówi do mnie o taki samochód chciałbym mieć tzn Kuba chciałby mieć heheh
wiesz co to chodiz o to, ze ja mam duzy brzuch i kazdy pasek zjeżdża mi pod cycki a wtedy jeszcze bardziej brzuch się uwydatnia (mimo, ze nie pokazuję sie publicznie bez obciskajacych gaci)
a poza tym ja tak tylko teoretyzuje :D bo i tak spłukana jestem :D ale moze kiedyś...

Ostatnia edycja:
wiesz co to chodiz o to, ze ja mam duzy brzuch i kazdy pasek zjeżdża mi pod cycki a wtedy jeszcze bardziej brzuch się uwydatnia (mimo, ze nie pokazuję sie publicznie bez obciskajacych gaci)
a poza tym ja tak tylko teoretyzuje :D bo i tak spłukana jestem :D ale moze kiedyś...
idz do sklepu zmierz i zobaczysz ;) wydaje mi się jednak że taki luźny pasek nie powinien zjeżdżać ;)

Kikolek - fajna ta sukienka, ja właśnie zaczynam "chorować" na jakąś z dzianiny, tylko z długim rękawem.... co do majtek obciskujących ja też używam i tylko niektóre z nich maskują dobrze brzuch... a reklamowane gatki ztvmarketu wyszczuplające 3 rozmiary, nie działają na mnie prawie wcale.

no ja nie moge powiedzieć, bo zwykłe wysokie gumiaste gacie za 10zł na bazarze kupione odejmuja mi 8 cm w pasie ale to wciąż za malo. Jak większa impra to wciskam się w elastyczny gorset ale na co dzień chyba bym umarla w nim

reklama
Do góry