reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

juz go uzywacie?
TT_27292_1.jpg.thumb_88x150.jpg
bo ja nie wiem na ktory sie skusic.

Gosiek moj tez nie pil jeszcze ze slomki to moze ten sobie odpuszcze jak ciezko idzie

moj pije ze slomki i dobrze mu to wychodzi ale z tej butli tt nie idzie nie wiem czemu?teraz ja ogladalam i slomke mamy troche grubsza niz ta z linka co dalas..jutro zrobie zdjecie i wkleje bo na allegro nie moge znalezc i z tego co pamietam to ten bidon jest od 18mcy.

EDIT: znalazlam taki mamy i go polecam http://allegro.pl/tommee-tippee-kubek-12m-bpa0-najnowszy-model-kow-i1381766526.html Kacper pije bez problemu a tu ten co nie chce leciec za bardzo http://allegro.pl/tommee-tippee-kubek-18m-bpa0-najnowszy-model-kow-i1381766546.html tez mamy je z angii

Ostatnia edycja:
reklama
img.png
\
Gie-oska Ten u gory fajny i jaka pojemnosc 450ml szooook,
ustnik chyba bardziej miekki niz ten co chcialam dr brown's
1380982566

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak pisal list do Mikolaja i powiedzial, ze potrzebuje tasmy klejace oprocz wozka widlowego to myslalam, ze padne ze smiechu!
Od razu spytalam, a po co Ci tasmy?
Abym mogl robic paczki jak sie bede bawil w listonosza i aby Ci pozyczyc jak trzeba bedzie cos skleic :)))
Wiesz, jego pudlo z wyobraznia(czytaj glowa) niezle pracuje ;)
hehe dobre

fajne te bidony, muszę kupić jakiś i oduczyć Olafa pić ze smoka...MAcie jakieś patenty?

ja zaczelam od soczkow z kapka tt takiego zwyklego, potem przez niekapek i jak zalapal to zaczelam potrochu z mleczkiem, az wypil pierwszy niekapek mleka i wyrzucilam smoczki i tak zostalo i tyle trwalo to ok tygodnia dwoch

No to ja z Alicji uzależnieniem do cycka i awersją do smoczka mam przynajmniej odzwyczajanie od smoczka i butli z głowy :). Pije od dawna z kapka TT, ostatnio nauczyła się z butelki z dziubkiem i ze słomki.

Mam pytanie o pieluchomajtki - jakich używacie ?

z tego co wiem to na rynku są chyba tylko pampersa pieluchommajtki. Są fane, przy Kubie używałam, ale tylko w dzień, bo w nocy lubiły się przesunąc nieco i czasem po nodze siusiu wyciekalo a mój Kuba to wiercioch. No i niestety drogie są

reklama
Ja pisalam na innym wątku polecam/niepolecam - uzywamy pampersa 5 jestem z nich megazadowolona :) pampers zwykle pieluchy mamy 4 a te pieluchomajtki 5 i nie są za duze. Drogie i mniej w paczce ich jest ale jak widze ze czeka mnie ganianie za malym z pieluchą a on po zimnej podłodze bedzie przede mna uciekal to wkladam majtki, teraz to prawie non stop ich uzywam a zaczelam na noc bo wiedzialam ze sa wygodne, ja moge czasami za bardzo albo za malo scisnąc a tutaj jest w sam raz - mojego Olinka spokojny sen najwazniejszy hehehehe

Do góry