reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Widzialam juz je nieraz na ulicy i mi one zabardzo masywnie wygladaja tzn przedewszystkim rama i kola. Kojarzy mi sie to z jakims pojazdem kosmicznym na marsie hehe ale to tylko moja opinia.
Wiem ze na buzza jest strasznie duzo skarg, ale tez dobrych opini. Tak jak pisalam, jak nic nie znajde w Polsce to poprostu nie bede miala wyboru ale moj K nie chce BUZZA po tym jak ogladalismy i testowalismy go w sklepie. Ale to ja mam ostatnie zdanie bo to ja bede z woziem najwiecej chodzic :-)

reklama
Widzialam juz je nieraz na ulicy i mi one zabardzo masywnie wygladaja tzn przedewszystkim rama i kola. Kojarzy mi sie to z jakims pojazdem kosmicznym na marsie hehe ale to tylko moja opinia.
Wiem ze na buzza jest strasznie duzo skarg, ale tez dobrych opini. Tak jak pisalam, jak nic nie znajde w Polsce to poprostu nie bede miala wyboru ale moj K nie chce BUZZA po tym jak ogladalismy i testowalismy go w sklepie. Ale to ja mam ostatnie zdanie bo to ja bede z woziem najwiecej chodzic :-)

mi tez mutsy sie takie masywne wydaja ale przez to mi sie podoba i za to maja same dobre opinie!!dobrze ze mamy jeszcze czasu do wyboru ostatecznego wozka:-)

to co pomozesz jakos namierzyc secendhandy w londynie??

Gosia widzę że i Tobie się coraz bardziej mutsy podoba :-) ja sie zastanawiam teraz jaki stelaż - urban czy 4 rider ;-)
Faktycznie wygląda na masywny i pewnie jest cięzki, ale przynajmniej porządny i jak piszą dziewczyny bardzo łatwy w obsłudze, łatwo się składa i rozkłada, praktycznie jednym ruchem ręki, nie trzeba się z nim męczyć, no i fotelik rozkłada się na płasko :) Tylko ja będę własnie polować na sam stelaż i gondolę na początek i fotelik - bez spacerówki.

Ostatnia edycja:
gie-oska
Nigdy wcześniej nie widziałam i nie słyszałam o Mutsy'm - fajnie się prezentuje, no i ogromny plus jak dla mnie to te duże koła :tak: ale czy zauważyłaś że gondola jest trochę krótka(74cm)?
W naszym przypadku chociażby z tego powodu odpada bo na bank nasza pociecha długaśna będzie bo my oboje powyżej 1,80m ;-)
Ogólnie jednak dobre wrażenie robi

mi tez mutsy sie takie masywne wydaja ale przez to mi sie podoba i za to maja same dobre opinie!!dobrze ze mamy jeszcze czasu do wyboru ostatecznego wozka:-)

to co pomozesz jakos namierzyc secendhandy w londynie??

Gosiu bedzie ciezko bo londyn jest ogroooomny, a jak Ci podam adres to moze ten ciucholand byc oddalony od Ciebie o 20 km, a bez sensu zebys dojezdzala taki kawal. Znalazlam 3 adresy najbardziej popularnego seconhandu u mnie w miescie, ale najlepiej jest poprostu przejsc sie na zakupy a w bocznych uliczkach zawsze znajdzie sie jakis ciucholand :) Napewno znajdziesz. Tu masz te 3 adresy moze ktorys bedzie blisko Ciebie :) :-) Pamietaj ze jest pelno takich prywatnych ktorzy przeznaczja pieniazki na np. domy dziecka i nie dam rady ich znalezc przez internet, ale na pewno znajdziesz nie jeden jak przejdziesz sie ulicami londynu :)

BRITISH HEART FOUNDATION
14-17 Fitzhardinge Street, London
62 St. John's Rd, London
211-219 Old Kent Rd, London

ok dzieki:-)wiem ze lodnyn jest ogromny moze gdzies w centrum by sie znalazly??kurcze nawet nie wiem jak takich sklepow szukac w londynie??

mary mary ja też zastanawiałam się nad gondolką czy nie jest za mała, ale jedna koleżanka z forum o planowaniu płci (na którym się najwięcej udzielam) stwierdziła że gondola wcale nie jest taka mała i że jak najbardziej poleca ten wózek. teraz będzie miała drugie dziecko i równiez kupuje mutsy, bo tamten wcześniej sprzedała.
Heheh ciekawe ile będzie mierzyć nasze dzieciątko, bo my z M oboje też w granicach 180 cm, tzn ja - 179, a M jeszcze wyższy :-D

ok dzieki:-)wiem ze lodnyn jest ogromny moze gdzies w centrum by sie znalazly??kurcze nawet nie wiem jak takich sklepow szukac w londynie??

Gosiu napewno nie bedziesz miala problemu. Zawsze na szyldach pisze, szukaj BRITISH HEART FOUNDATION i LOROS one sa najbardziej popularne i co chwilke mozna znalezc takie. Mysle ze jak zwrocisz uwage chodzac po centrum to napewno znajdziesz, wczesniej nie zwracalas uwagi. Napewno nie ma ich w cetrach handlowych wiec musisz przejsc sie normalnymi ulicami :)

Gosia widzę że i Tobie się coraz bardziej mutsy podoba :-) ja sie zastanawiam teraz jaki stelaż - urban czy 4 rider ;-)
Faktycznie wygląda na masywny i pewnie jest cięzki, ale przynajmniej porządny i jak piszą dziewczyny bardzo łatwy w obsłudze, łatwo się składa i rozkłada, praktycznie jednym ruchem ręki, nie trzeba się z nim męczyć, no i fotelik rozkłada się na płasko :) Tylko ja będę własnie polować na sam stelaż i gondolę na początek i fotelik - bez spacerówki.
ja jak sie na mutsy zdecyduje na na urban ridera na taki co na linku co dalam:-)
gie-oska
Nigdy wcześniej nie widziałam i nie słyszałam o Mutsy'm - fajnie się prezentuje, no i ogromny plus jak dla mnie to te duże koła :tak: ale czy zauważyłaś że gondola jest trochę krótka(74cm)?
W naszym przypadku chociażby z tego powodu odpada bo na bank nasza pociecha długaśna będzie bo my oboje powyżej 1,80m ;-)
Ogólnie jednak dobre wrażenie robi
mysle ze mutsy maja gondole standarodwej wielkosci..poza tym ja z m jestesmy tez wysocy a Maja miala 58cm jak sie urodzila wiec normalny wzrost!!i tak gondola mi si wydaje jest max do 6my

reklama
no taki to mi sie podoba i to jeszcze jak bardzo :tak:szczegolnie te masywne kola na moja okolice to po prostu super. tylko teraz gdzie ja tu taki znajde :sorry:

tu same wozki z podwojnymi kolkami na dodatek te kolka wygladaja na jakis szajs.

Załączniki

• aspjpeg[4].jpg
    aspjpeg[4].jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 23
Do góry