reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gawit
Gie-oska, Milencia - ja też zakochałam się w Mutsy (Urban Rider) już namierzyłam hurtownię w której mogę go obejrzeć - jedno wiem napewno, że kolor musi być turkusowy . Chcę zestaw z fotelikiem i chyba wolałabym nowy zamiast używanego ale jeszcze się zastanowię, trochę czasu mamy.
to juz kwestia portwela czy nowy czy uzywany wozek:-)tez bym chciala nowy ale nowy mutsy to ok 3tys wiec sporo poza tym te wozki co ja wkleilam to one sa na grarancji i po konserwacji:-)
tez chcialam na poczatku te mebelki widzialam je w sklepie fajne sa ale cholernie drogie...poza tym chyba nikt ich u mnie w miescie nie kupowal bo z dwoch duzych hurtowni zostaly wycofane!!cena stanowczo za wysoka!!ale fakt sa sliczne:-)
heh a ja jak glupek zas szaleje :-):-):-) Bylam dzis na gieldzie z uzywanymi rzeczami i zreguly najwiecej tam jest ciuszkow i rzeczy dla maluszkow :)
Nie moglam sie oprzec i kupilam biale spioszki z mikolajami i napisem "Moje pierwsze swieta" bo w wigilie juz napewno bedziemy razem :D A drugie spioszki "reniferek" z rogami i kapturkiem z ryjkiem reniferka... przeslodkie :-):-):-)

ale Ci zazdrozcze tych tanich zakupow:-)ile dalas za te body??:-):-):-)

reklama
A ja póki co szleję w odzieży używanej. Nie patrze na kolory tylko łapię wszystko co mi wpadnie w oko. Jedna rzecz kosztuje mnie między 1 a 3 zł więc biorę i te dla dziewczynki i te dla chłopca, najwyżej sprzedam na allegro :))) Ostatnio kupiłam dwie wielkie siaty i za jedną zapłaciłam 20 zł a za drugą 30zł wiec juz troche ciuszków uzbierałam. Wczoraj byłam w 5-10-15 i powiem szczerze, że ubranka, które kupiłam w odziezy używanej są o wiele lepszej jakośći bo większość jest ze znanych angielskich firm i choć uzywane wygladają o wiele lepiej niż te nowe w 5-10-15.

A ja póki co szleję w odzieży używanej. Nie patrze na kolory tylko łapię wszystko co mi wpadnie w oko. Jedna rzecz kosztuje mnie między 1 a 3 zł więc biorę i te dla dziewczynki i te dla chłopca, najwyżej sprzedam na allegro :))) Ostatnio kupiłam dwie wielkie siaty i za jedną zapłaciłam 20 zł a za drugą 30zł wiec juz troche ciuszków uzbierałam. Wczoraj byłam w 5-10-15 i powiem szczerze, że ubranka, które kupiłam w odziezy używanej są o wiele lepszej jakośći bo większość jest ze znanych angielskich firm i choć uzywane wygladają o wiele lepiej niż te nowe w 5-10-15.

a gdzie kupujesz uzywki??bo ja nie wiem gdie we wrocku sa takie sklepy daj namiar plizzzzzzz:-)

heh a ja jak glupek zas szaleje :-):-):-) Bylam dzis na gieldzie z uzywanymi rzeczami i zreguly najwiecej tam jest ciuszkow i rzeczy dla maluszkow :)
Nie moglam sie oprzec i kupilam biale spioszki z mikolajami i napisem "Moje pierwsze swieta" bo w wigilie juz napewno bedziemy razem :D A drugie spioszki "reniferek" z rogami i kapturkiem z ryjkiem reniferka... przeslodkie :-):-):-)

ja tez nie moge sie opamietac..i co jakis czas chodze na flomarkt(wszystko z drugiej reki)i faktycznie tam jest duzo rzeczy dla bobaskow..ostatnio za 7,50 euro(okolo30zl.)kupilam 6 superasnych spioszkow i kocyk,taki,ktory mozna polozyc na podlodze i dzidzie tam posadzic lub polozyc na brzuszku:-Dtylko wlasnie staram sie przebierac i kupuje rzeczy raczej od 62..poniewaz moje szkraby byly duze i jak sie urodzily mialy okolo 58cm...takze takich calkowicie maciupkich niekupuje..bo to szkoda kasy a za chwile bylo by juz za male:tak:

gawit-mnie sie podoba wozek w tym ostatnim linku...czarny w biale kwiaty...mniej wiecej sama bym chciala takie kolory...:sorry:

Jak tak oglądam wózeczki to w zakresie cen do ok. 1000zł spodobały mi się te: 7w1 Murano BEBETTO - wózek głęboki dziecięcy (639764585) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (624084271) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ! Wózek wielofunkcyjny+fotelik MAX LANSER (627565604) - Aukcje internetowe Allegro

Myślałam też o wózeczku ze skrętnymi kołami ale nie wiem jak się sprawdzają na łonie natury ;))) Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu więc obiegnę 2 najważniejsze hurtownie i kilka sklepów, pobróbuję na żywo różne wózeczki i wtedy się zdecyduję.

Anadri zadaj pytanie sprzedającemu czy ma możliwość przesłania wózka za granicę. Są firmy kurierskie, które przesyłają bez problemu za granicę.

a ja dzisiaj jak jechalam w podróży chyba w Kętrzynie widzialam wozek ten co chce kupic :)
wózek Babyactive Jet Picasso 2009 3 w 1 (610673894) - Aukcje internetowe Allegro
nr 8 i jestem w szoku jest o wiele ladniejszy bo ma wyraziste kolorki :) i myslalam ze zaraz wezme i zabiore tej pani wozek ;-) hehehe
a i widzialam Xlandera Xa rozowego swietny kolor :) i wozek tez tylko ze kurcze rozowy to nie bardzo jak drugi ma byc chlopiec np :p

reklama
też oglądałam ten wózek i bardzo mi się spodobał :-) chyba jeden z niewielu... jeśli znałabym jego wagę lub chociaż cenę za dowóz do Irlandii
z chęcią byśmy go zamówili.....:-D
póki co D powiedział że jutro jedziemy się po Ennis rozejrzeć za jakimiś wózkami.....:tak:

Do góry