reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny kiedys pisałam jaki materac bedziecie kupowac i wiekszosc napisała ze kokos=gryka=pianka czy o cos takiego chodzi
MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (688055590) - Aukcje internetowe Allegro

MATERAC KOKOS-PIANKA-GRYKA 120 x 60 cm (694254185) - Aukcje internetowe Allegro

czy moze ma to byc grubsze....

ja słyszałam że dziewczyny mówiły tylko o kokosie i gryce...
a co do pianki to nie wiem..
zresztą wogóle nie wiem jaki ma być materacyk....:sorry:

reklama
ja kupuje kokos-gryka-pianka (taki też mam dla Zuzi) ale u nas w sklepie taki lepszy kosztuje ok 200-250 zł no ale meble mam od kuzynki więc mogę sobie pozwolić na droższy materac bo właściwie to jest w łóżeczku najważniejsze

Dziewczyny a to efekt mojej wczorajszej wizyty w Tesco za całe 24,70 zl . Chyba muszę tam częściej zachodzić

Załączniki

• IMG_0095.jpg
    IMG_0095.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 60
sylaba super są to ciuszki :-) i jaka okazja:-) ja obłowiłam się podobnie tylko , że w Auchan .Warto poszperać w marketach

ŚLICZNE TE CIUSZKI :)
a co do tego materaca to moze faktycznie poszukam innego grubszego choc nie wiem na co patrzec szukajac materaca, musi miec jakas specjalna grubość.... wiem tylko ze kokos+gryka+pianka a co dalej.... wiem ze jest najwazniejszy bo malenstwo na poczatku czasto lezy w łóżeczku wiec chciałabym dobry...
te które pokazałąm odzadzacie czy moga byc??

reklama
Do góry