reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja temat karuzeli walkuje juz od 2 tygodni, wypatrzylam sobei na necie fisherprice z projektorem... i jak na zlosc w sklepach nie ma... a ja MUSZE MIEC PROJEKTOR :DDD babka uswiadomila moja mame ze fisher rezygnuje z polaczenia karuzela+projektor i bedzie wszystko osobno... na razie w sklepach brak... jak znalazlam to w cenie 240 zl...a na necie o wiele taniej... ale jakos boje sie zamowic na allegro...

reklama
Ja dziś kupiłam pampersiki 1 i chusteczki do pupci rossmanowskie:-)powoli się rozkręcam bo mało czasu zostało na zakupki:-)

a ja osttanio bylam w rossmanie i tak zerkalam to tu tp tam :D i zauwazylam ze maja oni swoje pampersy pakowane po kilka szt. i tak se mysle ze kiedys tam jak dzidzia bedzie wieksza kupie i zobacze czy beda dobre bo z tego co pamietam ktoras mama mowila ze chwali se rossmanowskie pampersy :)

a ja osttanio bylam w rossmanie i tak zerkalam to tu tp tam :D i zauwazylam ze maja oni swoje pampersy pakowane po kilka szt. i tak se mysle ze kiedys tam jak dzidzia bedzie wieksza kupie i zobacze czy beda dobre bo z tego co pamietam ktoras mama mowila ze chwali se rossmanowskie pampersy :)
No ja pierwszy rzut kupiłam oryginalne pampersy.Ale jak się sprawdzą inne tańsze to się przerzucę oczywiście.Bo drogie te pieluchy a na początku pewnie idą jak woda:sorry2:
Potestuje i zobacze to samo chusteczki do pupci.

Kasiu rossman ma dobre pieluchy bo ja uzywalam dla Mai ale juz to byla koncowka uzywania pieluch przez moja core!na poczatek tez pampersy bede uzywac!!

ja na poczatku oczywiscie tez pampersy ale tak mnie wzielo i mysle ze bede probowala w pozniejszych czasach :) za rok ;)

a ja robilam porzadeczek i pralka wrze hehe no i cyknelam fotki na kombinezoniki jakie posiadam i nei wiem czy nie beda za duze i za male za cienkie i wogole eh...

IMG_0021.jpg
kurteczki raczej dla malego dziecka nie za bardzo....
IMG_0022.jpg
ten spiworek zastanawiam sie czy np ubrany w rozowego krolika i w to to starczy do wozka ...
IMG_0020.jpg
ten pajac z polaru i ze szpitala pewnie za cienki ...
IMG_0024.jpg
jeżyk na 62 i jest dosc cienki siostra uzywala go wrzesien pazdziernik i nie wiem jak listopad czy nie za cienki bedzie
IMG_0025.jpg
rozowy krolik chyba pojdzie na wyjscie ze szpitala jest malutki i dosc cieply ....
IMG_0026.jpg
a ten kombinezon na rozmiar 68 i jest gruby ... myslicie ze straczy na cala zime ?

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia masz pokazną kolekcje tych kombinezoników:-)i jakie ładne.Ja jeszcze nie kupiłam ani jednego.Muszę popytać w moim ciuszkolandzie ale Pani ostatnio mówiła że jeszcze za wcześnie i nie ma.

Do góry