reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Espiro Optima;
Znalazłam instrukcje obsługi i gwarancje:
"Produkt wyprodukowany zgodnie z nowymi Europejskimi Standardami
Bezpieczeństwa... ECE 44.04"
dalej czytamy: "Fotelik produkowany jest w standardzie ISO 9001:2000, dzięki
czemu spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa i posiada stosowne atesty oraz
otrzymał pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka".
Mam ten fotelik i jestem bardzo zadowlona.Materiał oddycha- sprawdza sie przy dłuzszej trasie.Pasy solidne i mozna dopasowac do dziecka. Mielismy juz jedno ostre zatrzymanie a fotelik nie drgnał.
Orientowałam sie , ze ma stosowne atesty. Nie znalazłam info zeby crash testów nie przeszedl? prosze o blizsze informacje

Kamcia nie wiesz, ze kiedyś niebieski to był kolor dla dziewczynek, a różowy dla chłopców? Zresztą w niektórych rejonach Pl ponoć nadal tak jest. Poza tym akurat ktos będzie patrzył Ci w auto jakiego koloru masz organizer:-D
w sumie racja.. kto tam bedzie zaglądal...:-p
a inne dziewczyny nie zamawialyście organizerów??

no i mam fotki :D z komórki w samochodzie słabo co widac ;P wiec wzielam do domu napchałam zabawek :D zrobilam 1 zdjęcie i bateria mi padla hahah
P140710_16.00.jpgP140710_15.59[01].jpgP140710_15.59.jpgIMG_0241.jpg

Załączniki

• P140710_15.59[01].jpg
    P140710_15.59[01].jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 34
  • P140710_16.00.jpg
    P140710_16.00.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 31
fajny ten organizer ale u mnie się nie sprawdzi bo mamy teraz większy samochód i nie miałabym go gdzie zawiesić , za to w aucie mam szafkę i mogę sobie po prostu pochować rzeczy
kupiłam niekapka z TT i Kuba zamiast pić to tylko gryzie ten ustnik , chyba wrócę to Aventu

reklama
Dziewczyny macie może którąś z tych zabawek do wózka ?

Tiny Love * ZABAWKI INTERAKTYWNE DO WÓZKA WYSPA ! (1144073608) - Aukcje internetowe Allegro
*** ŁUK SŁONECZNY SPACER ** Tiny Love ** GRATISY (1134059934) - Aukcje internetowe Allegro

bo ja myślę, czy nie kupić którejś do spacerówki... W głębokim Ala głównie śpi i ma różne zabawki które sobie przerzuca rękami i nogami, ale w spacerówce musze już mieć coś przyczepionego. Warto wydać kasę na takie coś, czy raczej dziecko wystarczająco bardzo interesuje się światemi wystarczy zaczepić jakaś zwykłą zabawkę ?

Do góry