reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Kaczka do kapieli u nas jest zawsze i budzi zainteresowanie + ksiazczeka do kapieli

Dziewczyny ja zbieram sie do zakupu wozka spacerowego od x-czasu. Pomagałyscie mi w szukaniu za co dziekuje- ja w koncu sie zdecydowałam i chce xlandera XA. Przymierzyłam małego, etna ma i jest zadowolona , poza tym lekko sie prowadzi- nie to co mój.Zastanawiam sie nad uzywanym - na allegro niektóre niamal niezniszcone. Tylko mało ludzie spuszczaja z ceny, A jak mam dolozyc 100 , czy 200 zł to wole nowy:tak:
ja kupiłam sobie teraz używanego Quinny Freestyle 3XL (na pobyt w PL) i powiem Ci że po pierwszym dniu jestem z niego zadowolona i chyba go wezmę ze sobą do NO , świetnie się prowadzi, myślałam że jest cięższy no i ma dużo miejsca
wczoraj kupiliśmy Kubie tel kom z odgłosami zwierząt ale furore zrobiło lusterko zamontowane w tel :) , no i się śmiałam do mojego że lepiej było małe rozkładane lustereczko kupić ;)

dzis sie przejade bo mam samochod i zerkne i sie dowiem ;] a co do zabawek to mu znudziły sie bo to te co nacodzien bawi sie bez wody ;P wiec zadna frajda :)
no to czekam na info:-)

ja kupiłam sobie teraz używanego Quinny Freestyle 3XL (na pobyt w PL) i powiem Ci że po pierwszym dniu jestem z niego zadowolona i chyba go wezmę ze sobą do NO , świetnie się prowadzi, myślałam że jest cięższy no i ma dużo miejsca
wczoraj kupiliśmy Kubie tel kom z odgłosami zwierząt ale furore zrobiło lusterko zamontowane w tel :) , no i się śmiałam do mojego że lepiej było małe rozkładane lustereczko kupić ;)
gratuluje zakupu wozka:-)a jaki kolorek??a co to za telefonik??masz jakiegos linka z nim??

ja mam xlandera xa (to ten na 4 kolkach?) i na lato troche zaluje bo ciezki jak cholera (do auta jak mam go wsadzic to wymiekam) no i tez nie podoba mi sie to ze nie mozna dziecka przodem do siebie posadzic:/ poza tym mam pompowane kola ktorym ciagle powietrze troche schodzi a wtedy ten wozek ciezko sie prowadzi...tyle z negatywow;) ale ogolnie ok, jednak na nastepne lato (bo zima wozek jest super) kupie jakas "parasolke" 5kg;)

Kira ja tez chciałam kupic cos lekkiego, ale te zime w "parasolce "jeszcze sobie nie wyobrazam. Dlatego juz pewnie na przyszle lato czaje sie na maclarena.. jak kasa pozwoli:)
ale dzieki za opinie

Kaczka do kapieli u nas jest zawsze i budzi zainteresowanie + ksiazczeka do kapieli

Dziewczyny ja zbieram sie do zakupu wozka spacerowego od x-czasu. Pomagałyscie mi w szukaniu za co dziekuje- ja w koncu sie zdecydowałam i chce xlandera XA. Przymierzyłam małego, etna ma i jest zadowolona , poza tym lekko sie prowadzi- nie to co mój.Zastanawiam sie nad uzywanym - na allegro niektóre niamal niezniszcone. Tylko mało ludzie spuszczaja z ceny, A jak mam dolozyc 100 , czy 200 zł to wole nowy:tak:

Ja mam x-landera tylko, że XQ i jestem meeeeega zadowolona. Ale z tym pewnie powinnyśmy na innym wątku :)))

ja w koncu sie zdecydowałam i chce xlandera XA. Przymierzyłam małego, etna ma i jest zadowolona , poza tym lekko sie prowadzi- nie to co mój.Zastanawiam sie nad uzywanym - na allegro niektóre niamal niezniszcone. Tylko mało ludzie spuszczaja z ceny, A jak mam dolozyc 100 , czy 200 zł to wole nowy:tak:

hmm.. no nie wiem, może ja się do spacerówki x-lander xa jakoś przekonam z czasem, bo póki co to gdybym miała drugi raz wybierać to nie kupiłabym tego wózka. ale narzekałam już na "wózkach" na niego :)

reklama
AZA ty chyba pisałaś że masz ten uspokajacz obrazkowy:

FISHER PRICE Uspokajacz Projektor Obrazkowy GLS 24 (1153607815) - Aukcje internetowe Allegro

i mówiłaś, u was działa faktycznie na uspokojenie.

A używa ktoś czegoś takiego?
SMOBY COTTONS obrazkowy uspokajacz PROJEKTOR hit (1152530167) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price ŁÓŻECZKOWY USPOKAJACZ P5332 KURIER (1144315869) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się czy warto taką zabawkę jeszcze kupować, czy Ala już za dużo. Nie chodzi mi o samo zasypianie, bo to tak łatwo nie pójdzie, ale o to, żeby leżała chwilę spokojnie w łóżeczku, albo nawet na moim łóżku i się wyciszyła...

Do góry