reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja wogóle nie wiedziałam że ten podeścik to kołyska ,dopiero przy składaniu to wyszło , no ale na razie zostawiliśmy , nie zakładaliśmy tylko szelek ,Kuba póki co zadowolony siedzi i się bawi , a jeździć będziemy dopiero w NO bo tutaj nie mam za bardzo gdzie a nie chce mi się specjalnie do parku z tym jechać
dziunka musisz uważniej posty czytać ;) i daj znać czy koperta dotarła
Gosia fajny ten twój jeździk , szkoda że nie widziałam go wcześniej chociaż z tego jestem zadowolona póki co ;)

osz cholerka jaki pojazd, super. Ale ja bym chciała mieć pchacza zeby mały nim po domku zasuwał a ten jeździk jest chyab strasznie duży, taki spacerowy? Wydaje mi się? W mnie w domu nie ma przestrzeni osobne pokoje, korytarz mały w zakręty nie miał by jak wchodzić ale na spacery super. Kurczę mam kupić dwa? Bo jeden taki do domku chciałabym taki:
FISHER PRICE Chodzik Jezdzik Pchacz 2w1 LEW +BONUS (1138310988) - Aukcje internetowe Allegro

osz cholerka jaki pojazd, super. Ale ja bym chciała mieć pchacza zeby mały nim po domku zasuwał a ten jeździk jest chyab strasznie duży, taki spacerowy? Wydaje mi się? W mnie w domu nie ma przestrzeni osobne pokoje, korytarz mały w zakręty nie miał by jak wchodzić ale na spacery super. Kurczę mam kupić dwa? Bo jeden taki do domku chciałabym taki:
FISHER PRICE Chodzik Jezdzik Pchacz 2w1 LEW +BONUS (1138310988) - Aukcje internetowe Allegro
Akurat wymiary wszystkich jeździków są podobne ok 60 x 35. Moj nie jest wcale wiekszy. Tez mam mało miejsca, wiec zwróciłam na to uwage.

reklama
Do góry