D
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
trzeba sobie jakoś radzić
, doszła koperta??
D
dziunka24.
Gość
Ni wiem, może tak, będę w domu o 15, awizo pewnie będzie.
passingby
1) Mamklo ma butelkę lovi z lyżeczką i moze coś o niej powiedziec? Do czego ona się nadaje? Do napoi, kaszek czy czego?
2) do niczego
ma woreczek i kilka nakładek ,próbowałam go pod prysznicem i jest spoko , fajnie że jest na akumulatorek bo nie muszę być cały czas pod prąd podpięta , w sobote się spieszyłam jak jechałam do mamy i wrzuciłam go do torebki i po drodze w samochodzie sobie depilowałam łydki![]()
Dziękować za info...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziewczyny wiem ze niektore z was maja bidony ze slomka i dzieci pija ..... zastanawia mnei czy trzeba mocno ssac itp czy jest sens kupowac dla dziecka co pije ze smoczka ? i co polecacie?
AniaSm
Kasia też się zastanawiałam ostatnio nad takim kubeczkiem ze słomką ale mój to nie chce już z niekapka pić tylko obgryza ten ustnik ,spróbuje najpierw zwykłą rurkę czy wogóle pociągnie
A
aga4444
Gość
dziewczyny wiem ze niektore z was maja bidony ze slomka i dzieci pija ..... zastanawia mnei czy trzeba mocno ssac itp czy jest sens kupowac dla dziecka co pije ze smoczka ? i co polecacie?
ja nie wiem myślę że to fajny pomysł :-) wiesz zamiast butli taki bidonik no bo w sumie już za chwilę będziecie musiały butli oduczać ja kupiłam za namową anian taki bidonik:-)Bidon Łyczek 300 ml Tommee Tippee BPA 0% 24+ (1145686485) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. (z tym ze on bez słomki) i dzisiaj juz powinien do nas dotrzeć :-)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a to chyba mocno musi zassac co ?kasiula, sprawdź czy zwykłą słomkę pociągnie to będziesz wiedzieć czy jest sens kupować. U nas bidonik się sprawdza
aga, a jak mąż zareagował na kolejny kubek?