Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ula!!! mam pytanko.... pokazywalas fotki z chrzcin synka bylas w takiej fajnej bluzce moze ja przez neta kupilas? 

: jak tak prosze o namiary 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas za kosz robi nocnik, bo poki co nie zostal wykorzystany zgodnie z przeznaczeniem, a piłki to "pudeleczka" po kapciorkach szpitalnych, ktore K kolekcjonowal jak bywal na porodowce hehe![]()
Ula!!! mam pytanko.... pokazywalas fotki z chrzcin synka bylas w takiej fajnej bluzce moze ja przez neta kupilas?: jak tak prosze o namiary
![]()
ahaJa czekam na Mei Taia od Pathi ;D Będzie ok 11 sierpnia przy dobrych wiatrach ;D Muszę tylko wymyśleć "dezajn" ;p
aga za kupiłam taki niekapek ***NUBY*** kolorowy KUBEK niekapek __240ml __6m+ (1168860916) - Aukcje internetowe Allegro i chyba się udalo tzn na początku wygryzał sobie po kilka lyzcków soczku, a wczoaj zauwazyłam, ze juz po kilka łyków pociaga.kurczę jak narazie lipa... ale przecież w końcu musi zaskoczyć jak się pije z czegoś innego niż cycek natomiast wizualnie i wogóle kubek rewelacja:-)
tylko raczej mniejsze zabawki, co u was się sprawdza?