reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ula!!! mam pytanko.... pokazywalas fotki z chrzcin synka bylas w takiej fajnej bluzce moze ja przez neta kupilas? :D:D:D: jak tak prosze o namiary :D

Kasia dopiero teraz zauwazyłam Twoje pytanie :( ale już wiemy co i jak, prawda :)

Cleo a co to za cudo? Nosidło? Czy inna kategoria?

Ostatnia edycja:
tak Ula dzieki :)

a pouch to m_m_hs_p.jpgm_m_hs_p.jpg
kurde psuje cie cos ;/

http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/pouch

Pathi wzorów nie powiela mogę wybrać sobie coś na mniej więcej ale przerobione. Tak myslalam o jednej stronie niebieskiej to jest taki drobniutki sztruks z kubusiem żółtym lub/i Hefalumpem fioletowym (jagody ze śmietaną) ...;P z naramiennikami czy jak się to nazywa w innym kolorze, a druga strona z tkaniną, na środku, a naramienniki sztruksowe takie jak z pierwszej stronki. Muszę się w końcu skupić i coś wybrać i poszukać tego Hefalumpa ;D

kurczę jak narazie lipa... ale przecież w końcu musi zaskoczyć jak się pije z czegoś innego niż cycek natomiast wizualnie i wogóle kubek rewelacja:-)
aga za kupiłam taki niekapek ***NUBY*** kolorowy KUBEK niekapek __240ml __6m+ (1168860916) - Aukcje internetowe Allegro i chyba się udalo tzn na początku wygryzał sobie po kilka lyzcków soczku, a wczoaj zauwazyłam, ze juz po kilka łyków pociaga.

Mama problem. Moje dziecko ma większość zabawek, z których już wyrosło (90 % to gerzchotki, ktore ma głeboko w d..),a pojęcia nie mam co by mu teraz można było kupić żeby mu się spodobało, doradzicie mi coś? tylko nie chodzi mi o żadne bujaki, pchacze, chodziki, skoczki tylko raczej mniejsze zabawki, co u was się sprawdza?

Ostatnia edycja:
reklama
tylko raczej mniejsze zabawki, co u was się sprawdza?

ja wczoraj kupiłam zestaw wiederko z łopatkami i sitkiem za całe 6 zł (wyprzedaż ) przy okazjii zakupów spozywczych.Tak się ucieszył że kąpał sie z wiaderkiem,nie wypuszczając z rączki:D:D:D przy wyciąganiu z wanny wiaderko w rączce,tata ubierał i wiaderko w rączce nadal było :D:D:D ale i tak króluje garnek i metalowy kubek :D:D:D

a na poważnie też bym coś kupiła ale nie wiem co ...bo albo drogo i pewności nie ma ile się pobawi i czy znowu garnek nie wygra albo jakies tandety sprzedają ....Kilolek i ty tak masz dużo zabawek Igor pewnie 1/3 nie ma tyle co Twoi chłopcy :-)i jakie fajoskie firmowe hihi.

Do góry