Ja dostalam szelki takie BABYONO ~~Szelki~~ do wózka, krzesełka ... 2286 (1183725297) - Aukcje internetowe Allegro Oczywiscie jeszcze nie były uzywane i nie wiem czy beda.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
te szelki są super do sanek! jak wiadomo sanki zwykle szelek nie mają, a roczniak sie kreci wierci i najbardziej interesujace to co pod sankami i wtedy takie szelki to super sprawaJa dostalam szelki takie BABYONO ~~Szelki~~ do wózka, krzesełka ... 2286 (1183725297) - Aukcje internetowe Allegro Oczywiscie jeszcze nie były uzywane i nie wiem czy beda.
ja tez takie chce kupic,bo maly w dzien spi tylko w wozku a jak sie budzi to nic nie marudzi tylko od razu wylazi. te zapiecia z wozka zbyt go unieruchomiaja i nie chce spac za dlugo. przydadza sie tez na sanki i ewent do stolka jak zacznie w nim za bardzo kombinowacJa dostalam szelki takie BABYONO ~~Szelki~~ do wózka, krzesełka ... 2286 (1183725297) - Aukcje internetowe Allegro Oczywiscie jeszcze nie były uzywane i nie wiem czy beda.
Dostałam dziś od koleżanki JEŹDZIK CHODZIK SKUTER PLAYSKOOL 9-36m-cy OD SS (1174075434) - Aukcje internetowe Allegro Kurcze, jakie to rewelacyjne!
Na jeździku Asia śmiga, ale do tyłu
Chodzik popycha jedną ręką i tak chodzi po pokoju
Ale jestem zadowolona, młoda tylko tym się teraz bawi 
Na jeździku Asia śmiga, ale do tyłu
Dostałam dziś od koleżanki JEŹDZIK CHODZIK SKUTER PLAYSKOOL 9-36m-cy OD SS (1174075434) - Aukcje internetowe Allegro Kurcze, jakie to rewelacyjne!
Na jeździku Asia śmiga, ale do tyłuChodzik popycha jedną ręką i tak chodzi po pokoju
Ale jestem zadowolona, młoda tylko tym się teraz bawi
![]()
A ja sie zastanawialam czy tego nie kupic
Szczerze polecam, miałam dla Julki zwykły jeździk-pchacz więc mam porównanie. Nie jest też szybki, bałam się że po panelach za szybko będzie jechał i młoda nie nadąży, ale radzi sobie super i po panelach i po dywanie i po trawie. Trochę brakuje światełek lub dźwięków ale i tak jest fajny 
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Doświadczone mamy-czy warto kupić Jeździk +Kołyska+MP3+Dźwięk 3w1 Pchacz Sun Bab (1178012322) - Aukcje internetowe Allegro
Adaś ma taki i uważam, że jest świetny. Oczywiście mp3 zbędne, ale sam jeździk godny polecenia.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a da sie choc troche skrecac raczka dla rodzica??Adaś ma taki i uważam, że jest świetny. Oczywiście mp3 zbędne, ale sam jeździk godny polecenia.
a da sie choc troche skrecac raczka dla rodzica??
nie da sie bo ja mam taki sam...
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczyny pomożcie mi się zdecydować:
Rowerek SMART TRIKE DELUXE ZOO!!!!!NAJtaniej w PL (1178677311) - Aukcje internetowe Allegro
czerwony, żółty czy czarno-biały?
Rowerek SMART TRIKE DELUXE ZOO!!!!!NAJtaniej w PL (1178677311) - Aukcje internetowe Allegro
czerwony, żółty czy czarno-biały?