reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja kupię chyba w końcu jednoczęściowy coccodrillo i dwucześciowy jakiś tańszy i cieńszy.

A jeśli chodzi o wywrotkę Wadera, to my taką mamy i jest fajna :). na razie wożę w niej Alicję, a poza tym służy jako przenośny składzik zabawek.
no u mnie za skladzik robi pudełko :D i juz połamało sie :d i tez myslalam ze bedzie robic za skladzik zabawe hehe bo jest wielka :D i jeszcze przyczepa to wogole ;)

reklama
DZIEWCZYNY PISZE TU BO TU WIECEJ NAS ZAGLADA :d

Któras z was chyba Ewelina pokazywala taki jakby domek/drzwi ... tam cos sie naciskało dzwonek chyba itp ... i chwaliła ze tym zajmuje sie syn moze wiecie jak to wygaldalo ? szukam szukam i nie ma :\

Kasiula nie mam pojęcia :)

my czekamy na bębenek- dziś już powinien być :) w tesco u nas nie ma wiec sie wkurzyłam i pare klikniec na allegro i bedziemy miec.

Moze jakies baśnie dla dzieci? bajki? w pieknej oprawie , na kolorowym , trwałym papierze. Ksiazka z taka dedykacja to mila pamiatka i nie zepsuje sie jak zabawki

reklama
Do góry