reklama
Dziewczyny, prosze o pomoc
Postanowilam kupic Tomkowi jakos namiot/domek do pokoju, zeby mial tez tunel do przechodzenia..... mozecie sie pochwalic, jakie macie? Bo z tego co pamietam, niektore z Was takie kupowaly....![]()
dziewczyny chwlily ten tunel z ikei ja mam namiot tez z ikei chyba 30zl kosztowal taki niebieski i tez jest super:-)
A ten namiot z ikei, to sie da polaczyc(zwiazac czyzapiac) z tym ich tunelem? czy to calkiem osobne przedmioty?
wiesz co ten tunel ma jakies tam sznurki IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | SPEJA | Tunel wiec moze mozna go jakos zlaczyc z namiotem my mamy taki namiot IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | KOJA | Namiot ale jest jeszcze taki IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | KORALL ANEMON | Namiot ten namiot niebieski ja bym powiazala z tunelem hehe trzeba pokombinowac:-)
No to faktycznie,musze cos wymyslicwiesz co ten tunel ma jakies tam sznurki IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | SPEJA | Tunel wiec moze mozna go jakos zlaczyc z namiotem my mamy taki namiot IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | KOJA | Namiot ale jest jeszcze taki IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | KORALL ANEMON | Namiot ten namiot niebieski ja bym powiazala z tunelem hehe trzeba pokombinowac:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasia mi chodzi o ta WADER 36580 ZABAWKI SUPER ŚMIECIARKA AUTO TRUCK (1319349718) - Aukcje internetowe Allegro to ona nie ma obciazenia duzego?
Aga no co ty nie znasz bezdomki??haha
Wyjatkowa a czemu choinki nie bedziecie miec?
te chyba nie... dzieci pewnie udzwigna ale nas watpie
te chyba nie... dzieci pewnie udzwigna ale nas watpie![]()
![]()
czyli lipna jest??a Ty o tej pisalas na swieta dla Pawelka?
W
wyjatkowaonaa
Gość
Zobacz załącznik 301143Patryka słonik do jeżdzenia(Przent urodzinowy).
Będę mieć choinke ale musimy sobie ją najperw kupić
.TO w sumie pierwsza nasza choinka będzie
Będę mieć choinke ale musimy sobie ją najperw kupić
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja mam takieczyli lipna jest??a Ty o tej pisalas na swieta dla Pawelka?
WADER 66300 ZABAWKI GIGANT TRAKTOR LYZKA PRZYCZEPA (1305883091) - Aukcje internetowe Allegro
AUTO GIGANT TRUCK WYWROTKA WADER 65000 (1305317890) - Aukcje internetowe Allegro
takie jeszcze znalazlam
WADER 66500 GIGANT TRAKTOR KOPARKO-ŁADOWARKA HIT (1318726483) - Aukcje internetowe Allegro do 100kg
WADER 67000 SAMOCHÓD GIGANT ŚMIECIARKA DO 50 KG (1318468836) - Aukcje internetowe Allegro do 50kg