Macie moze slimaka z fisher price?? W biedronie maja po 50zł i sie zastanawiam czy nie kupić. Fisher Price Klocki Grający Ślimak 71922 - porównanie cen w sklepach internetowych
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Macie moze slimaka z fisher price?? W biedronie maja po 50zł i sie zastanawiam czy nie kupić. Fisher Price Klocki Grający Ślimak 71922 - porównanie cen w sklepach internetowych
Ilona ja mam i drugi raz bym go nie kupiła. Z sorterów polecam garnuszek FP.
Niewygodne dla mnie sa te wejscia na klocki. Ale oczywiscie samo wykonanie , koloryzstyka super
ooo tego ślimaka brat kupił Asi, ciekawe jak się sprawdzi.
Co do choinki to my normalnie dużą tylko szklanych bombek nie powieszę co by Asia sobie krzywdy nie zrobiła. teraz sa prześliczne bombki plastikowe.
Julia choince nic nie zrobiła a miała 11 miesięcy i chodziła
A to dlatego że choinka kuje
co najwyżej bombki paluszkiem dotykała 
Co do choinki to my normalnie dużą tylko szklanych bombek nie powieszę co by Asia sobie krzywdy nie zrobiła. teraz sa prześliczne bombki plastikowe.
Julia choince nic nie zrobiła a miała 11 miesięcy i chodziła
My tez mamy slimaka i u nas sie sprawdza
Wlasnie mozliwosc otwarcia i wkladanie co popadnie sprawia najwieksza radosc mojemu maluchowi
czasem sie dziwi jak za duzo wlozy ze nie moze go domknac
a i melodyjka mu bardzo przypadla do gustu 
AniaSm
Fanka BB :)
Kuba dostał wczoraj swoje pierwsze lego LEGO DUPLO - Skuter straż pożarna (118c) (1327891757) - Aukcje internetowe Allegro , nie wiem kto miał większą frajdę z zakupu tata czy syn
ale za to w domu Kuba jeździł tym autkiem ,dzisiaj zresztą też się nim sporo bawił więc strzał w 10 
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
tak sobie z nudów grzebie na allegro i znalazłam takie cudeńko CIEPŁA DZIANINOWA SUKIENKA XL-XXL NAJTANIEJ ! (1323659396) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy mi sie bardzo podoba tylko mój brzuszek na zapięcie paska nie pozwoli wiec juz nie byłoby tak ładnie ale i tak wam pokarze hehe