reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Mikołaj juz był wiec dzieci obdarowane po uszy nowymi zabawkami ...
co najbardziej przypadło do gustu waszym dzieciom ?? i wam oczywiscie?? ;)

u nas narazie króluje krzesełko uczydełko no i Paweł pokochal telefon < FISHER PRICE Cyferkowy telefon dwujęzyczny (1382915906) - Aukcje internetowe Allegro >chodzi z nim wszedzie gorzej ze ciaga za słuchawke zamiast sznurka przy czym obija o ziemie mam nadzieje ze żywot telefonu bedzie długi ;P
z innych dzieci spodobała sie bardzo lodziarnia play-doh ale wg mnie ma mało funkcji ;P szybko mi sie znudzila :D
a dla młodszej pszczółka ktora kupilam to byl strzał w 10 !! nosek swiecacy bardzo sie podobał :) PSZCZÓŁKA TOSIA e EDU reklama TV NOWOŚĆ (1366908773) - Aukcje internetowe Allegro

a jak u was?

reklama
Zgodnie z moim zyczeniem Antek dostal w wiekszosci ciuchy i kosmetyki emolium. Od nas dostał klocki lego duplo, pod babci kolejke , od cioci sanki. Kolejka za dorosla dla niego wiec schowałam. Klocki cieszą się powodzeniem:)
ale i tak nic nie wygra z patelnią:)

tak prawdziwa, do tego łopatka drewniana i dziecka nie ma na poł dnia. Ewentualnie jeszcze durszlak metalowy może być ciekawy.
Zauważyłam , że dla wielu dzieci im prostsze zabawki tym cieszą się większym powodzeniem.

Ja m.in. od męża dostałam książkę "Tantra-sztuka świadomego kochania". Nie wiem jak to odebrać :) łobuz jeden :)

Gośka dostała gadającą myszkę miki INTERAKTYWNA MYSZKA MIKI_NOWA WERSJA_PO POLSKU GDY (1374641514) - Aukcje internetowe Allegro obie się nią bawią, a żre to to baterie, aż szok...
poza tym dostała lalkę do wózka, która ma nocniczek, butelkę do karmienia.. , dostała dwie książki, psa , wspólnie z Hanką dostały domek dla lalek , więc roznosi lampę, pieska i inne rzeczy z wyposażenia. Hanka dostała mini supermarket : kosz na zakupy, mały koszyk, kasę fiskalną, plastikową marchewę, ziemniaki, paprykę, kapustę... , żelazko i mikrofalę.
Ja sobie prezent kupię w lutym, jakąś super kieckę ;-)

Edit : martolinka czyżby chciał potrenować ?? ;-)

Ostatnia edycja:
tak prawdziwa, do tego łopatka drewniana i dziecka nie ma na poł dnia. Ewentualnie jeszcze durszlak metalowy może być ciekawy.
Zauważyłam , że dla wielu dzieci im prostsze zabawki tym cieszą się większym powodzeniem.

Ja m.in. od męża dostałam książkę "Tantra-sztuka świadomego kochania". Nie wiem jak to odebrać :) łobuz jeden :)

zgadza się u Nas garnki nr 1 na liście ulubionych zabawek.
u teściów odkrył szafkę i miał zabawę cały dzzzziiiiieeeeń :-)

U Nas skromnie z prezentami.Ja małemu kupiłam żółwika na sznurku z klockami za 12 zeta hehe ale się ładnie bawi.
D kupiłam przenosną pamięć "flashdrive" jakoś tak:-Da on mi tusz do rzęś hehe za 45 zeta:szok:
od tesciów dostalismy grruuuby koc tygryskowy.

Igorek dostał taką zabawkę ze sie na patyku prowadzi nie wiem jak to nazwać,taki miś no:-D,samochodzik i ubranka :-Di słodkości:-)

martolinka u mnie do drewnianej łyżki najlepsze są tornownica i keksówka :) , a z zabawek to kostka jest fajna i laptop ,krzesełko uczydełko kupiliśmy ale nie rozkładamy bo potem będzie problem żeby je złożyć i zapakować żeby zabrać do NO ,od chrzesntego dostał misia MIŚ EDUŚ UCZNIACZEK mowi PL/ANG +GRATIS uczy TV (1370638705) - Aukcje internetowe Allegro ale nie zrobił na nim wrażenia za to spodobał mu się garnuszek na klocuszek ale dostał ślimaka z klockami i też jest ok

Nasz dostał samochody z wadera jakieś słodkośći, świnke skarbonke od nas z FP, zestaw talerzyk plus miskeczka z KUbusiemPUchatkiem i pluszaka.Do tego pizamkę i nocnik.

Ale tych prezentow nooooononono, aż milo poczytać
U nas tez bylo krzesełko uczydełko, puzzle 2+ (bardzo fajne- od nas), flipsy - najbardziej mu sie podobaly :p, pare słoiczkow, ciuszki, kosz na zabawki, dłłłługa maskotka chyba z Ikea, samochod taki do siedzenia, piłkę itp

Cleo takie zabawki za pareze zeta też sa fajne, ja kupilam małemu przed swietami w biedronce za 14 zl grajacego zołwika i mały uwielbia go wlanczac, wszedzie go szuka

reklama
Maja też dostała dużo zabawek: lalke, misia, telefon samochodzik, kubeczki i wiele innych. Od nas miała dostac laptopa ale stwierdzilam ze jeszcze za mala. W zamian dostała taka tablice z dlugopisem i to byl strzał w 10. Od swiat stale z nia chodzi i rysuje ;-)

Do góry