reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Jak już się tak licytujemy hehe to ja mam najbliżej chyba do Pepco, oj nie, Marta ma rzut beretem ;-)

Ilona nie wiem czy lubisz lalki barbie ale jak będziesz kupowała domek dla lalek to najlepiej z mebelkami ale musisz koniecznie sprawdzać wymiary np. łóżka bo okazuje się że lalki często się nie mieszczą :-D
I chyba najlepiej drewniany.
My mamy ten duży z little tikes i wiele razy chciałam się z nim rozstać ale jakoś nie mogę :-D Mój A za to nie może już na niego patrzeć bo tyle miejsca zajmuje i zawsze jest z nim problem, a za nim burdel:-D

Dziunka kapitalne te buciki.

Szkoda, że nie mam dziołchy bo jak dziś byłam w lumpku to dla dziewczynek były super płaszczyki, sweterki, kurtałki mmmm... Trzeba się będzie postarać za drugim razem :)))

Mama kiedys kupowąłam ale nigdy nie wiadomo jaka jest jakosc tego i te najtansze czesto sa chłamowate a w pepco sa spodnie bardzo dobrej jakosci po 9,90

o rany ale macie pomysły na prezenty :-) Martyna chce wszystko co zobaczy w reklamie ;-) aczkolwiek, jak kiedyś pisałam, kupujemy jej dvd samochodowe takie zaczepiane w zagłówek + właśnie jakiś domek dla lalek. oglądałam na allegro coś w tym stylu OGROMNY DOMEK WILLA DLA LALEK BARBIE 6 POKOI 108cm (2668230854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć muszę jeszcze dokładnie pooglądać :-)
kozaki na szczęście pasuję z tamtego roku. dziś przymierzałam na grubą skarpetkę i nawet trochę luzu było. w tamtym roku miała kupione za duże :-(

Gawit, my też chcieliśmy kupić DVD ale na szczęście kupiliśmy Tableta bo tam oprócz bajek to Konrad ma jeszcze gry a i my filmy więc na wyjazdy w sam raz. Dokupiliśmy do Tableta uchwyt na zagłówek i o wiele bardziej funkcjonalne niż DVD.

Dziunka dawałaś kiedyś linka do śniegowców jakiejs polskiej rirmy. Wrzucisz jeszcze raz?

edit: juz znalazłam

Ostatnia edycja:
Aza a nie boisz się tableta dać młodemu? Mój brat kupował teraz i przed nim w kolejce były dwie osoby z uszkodzonymi tabletami - jeden facet kupił i zaraz po wyjściu ze sklepu tablet mu spadł na ziemię i załatwiony, ale miał wykupione ubezpieczenie na szczęście, a babce podziałał pół godziny i koniec, podejrzewa że za mocno odłożyła na stół :-D:-D chcieliśmy Julce na przyjęcie zamiast laptopa ale jednak zmieniliśmy zdanie...

Dziunka u nas się sprawdza. Dajemy małemu ale nie trzyma go w rękach tylko np. leży na łóżku a w samochodzie jest w uchwycie. Sprawdził się całe wakacje i jestem baaardzo zadowolona. Tylko my trafiliśmy superowa promocję w Tesco i schodził jak świeże bułeczki. Dopiero w Gorzowie udało mi się go kupić bo jeszcze na magazynie leżały nie rozpakowane :))) Mamy ten: MyAudio 9,7″: IPS, 1GB RAM, Android 4.0, 8GB pamięci za 430 złotych | Tabletowo

reklama
Do góry