• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Jak tylko przyjdzie do mnie paczuszka to będę wiedziała na czym stoję. Niestety metki swoje a rozmiary swoje... już mam takie body co jedno 62 a drugie 68 i są takie same we wszystkie strony.
Tak po opisach i zdjęciach to jak dobrze pójdzie już niewiele mi zostanie do zakupienia... zastanawiam się jeszcze nad niedrapkami - znajomi doskonale radzili sobie używając skarpetek :D ale jak znam życie to wpadnie mi w oko jakiś super komplecik i po prostu będą.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
No i mam nadzieję, że w końcu porobię zdjęcia... przybyło troszkę rzeczy w szufladzie synka i mogłabym się w końcu pochwalić a nie chomikuję je w szufladzie schowane przed światem :D

Ostatnia edycja:
reklama
oczywiście po myciu dopadło mnie nie spanie więc komp wylądował w sypialni i pewnie coś obejrzę w oczekiwaniu na męża...
Co do skarpetek na rączkach to jak teraz sobie oglądam ich stare zdjęcia to faktycznie nie wygląda... tym bardziej, że oni rodzili zimą a unas będzie wiosna w rozkwicie i skarpetki na pewno będą za ciepłe...
a pisałam wcześniej o komplecie bo pewnie kupię wkońcu jakiś zestaw i będzie on zawierał niedrapki... choć narazie udało mi się od tego uchronić to wcale nie wykluczam, że tak się stanie

Ostatnia edycja:
No i muszę pod własnym postem pisać... miałam nadrobić zdjęcia zakupowe zatem i one:
śpiworek
picture4463.jpg

parę ciuszków - ciekawe kto zgadnie jaki jest mój ulubiony kolor :D
picture4465.jpg

prezent od cioci - pierwsza książeczka (ciekawe kiedy ją damy Maksowi?)
picture4464.jpg

coś na święta - nie ma jak wyprzedaż :tak: mam nadzieję, że trafiłam z rozmiarem
picture4466.jpg

no i łóżeczko z karuzelą (nie wiem czy nie wklejałam wcześniej)
picture4195.jpg

Śliczne.Auliya i jak ta karuzela na żywo.Bo ja zakochana w niej jestem i mam zamiar kupić?
Ja przez Ciebie ją kupiłam... jak pokazałam mężowi filmiki to nawet nie było już rozmowy o innej... nie mamy bateryjek więc nie słyszeliśmy jej jeszcze na żywo a poza tym jesteśmy zachwyceni... montaż nie trwał nawet 5 minutek. Jedno co mogę podpowiedzieć to, że w sklepach mi zapowiadali, że zdrożała w hurtowni i tam gdzie nie było na miejscu od razu mówili o podwyżce ceny... ja zamawiałam w http://dino.sklep.pl/nowy/karuzela-serenada-natury-p-2936.html fajnie bo dali nam z ceną sklepową czyli 179zł a w necie mają ją nadal po 169zł... (na allegro były w podobnej cenie) to o ile zdecydujesz się na nową bo z tego co pamiętam chciałaś szukać używanej. Ja też szukałam ale nie trafiłam więc mamy nową.
A w ogóle to jak byś coś jeszcze u nich zamawiała (o ile Ci czegokolwiek brakuje) to powyżej 300zł mają transport gratis jak nie to chyba lepiej na allegro
.

Ok dzięki.Ja nie pamiętam u kogo,upatrzyłam nową za 164 zł,przesyłka gratis i inne rzeczy ciekawe miał.Ale czekam do wizyty i wtedy kupię.Jakoś tak mam,że po wizytach kupuje,głupota,ale co zrobić.
Po za tym kupiłam leżaczek,a jestem teraz u rodziców,nie chce mi się słuchać,że tylko niepotrzebne rzeczy kupuję;-)

reklama
Ok dzięki.Ja nie pamiętam u kogo,upatrzyłam nową za 164 zł,przesyłka gratis i inne rzeczy ciekawe miał.Ale czekam do wizyty i wtedy kupię.Jakoś tak mam,że po wizytach kupuje,głupota,ale co zrobić.
Po za tym kupiłam leżaczek,a jestem teraz u rodziców,nie chce mi się słuchać,że tylko niepotrzebne rzeczy kupuję;-)
u mnie mama stwierdziła, że może i można by było jakąś tańszą wybrać ale jak bym miała być nie do końca zadowolona to lepiej taką jak chcę żebym miała... no a poczekanie do wizyty to zawsze dobry pomysł tak przynajmniej o jeden zakup mniej bo pewnie jak byś kupiła teraz to i po wizycie byś coś upolowała :D
Nam to w ogóle wyszło 160 z groszami bo to było w ramach wyprawki i 5% zniżki miałam, a teraz już mam na stałe u nich minimum 5%...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry