sylwiakk303
Fanka BB :)
ja mam 7 pajacykow do spania a takie typowe pizamki zamierzam ubierac od 6 miesiaca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a oto co wczoraj kupila moja siostra dla mojego synka
Light & Sound Playmat & Gym - Lotty Ladybird - Mamas & Papas
Hug & Play - Lotty Ladybird - Mamas & Papas
Mata jest super polecam jakbyscie mialy okazje kupic przede wszystkim zalezalo mi na zywych kolorach zeby dziecko sie zaintteresowalo melodyjki tez ma super swiatelka itd wiec mam nadzieje ze synusiowi sie spodoba![]()
hejka!!!
Dziewczyny a kupowałyście sobie pas poporodowy, albo macie zamiar sobie kupić??? bo ja nie mam pojęcia właśnie jakie są, kiedy je kupić i od kiedy nosic??
Jeśli macie coś godnego polecenia to proszę o rady, to moze mama mi kupi zanim jescze do mnie przyleci![]()
Co do używania to właśnie trzeba jak najszybciej, żeby nie obwisł i się ładnie zwijał ;-) Ja pas już mam. W pierwszej ciąży też sobie kupiłam, ale mało nosiłam bo sobie kupiłam taki gorset z drutami - porażka. Strasznie niewygodne.
jest ok mam nadzieje ze pomoże
brzuch juz mały ale nosze go zeby ta skóra nie była obwisła do tego żel mustela poporodowa i ćwiczenia