reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

my mamy stary przedpotopowy leżaczek - a wibracje, dźwięki i inne bajery zapewnia ... starszy brat Maks;-):-D Julek ma dzięki temu super rozwinięty instynkt samozachowawczy:-D

hehehe
ja tez mam tki po J, wibracji nieposiada ale co chwila J podbiega pobujac braciszka
mlody jak slysz jej glos to oczy zamyka.

a nawiazujac do karuzeli fiszer price Julka ja uwielbiala, Patryk tez w niej zakochany momentalnie usypia przy dzwiekach natury:-)

reklama
odkryłam właśnie potęgę leżaczka fischer price, który dostaliśmy od znajomych, normalnie wszystko zrobiłam a dziecię dalej zachwycone leży i się cieszy samo do siebie, najlepsze są wibracje, uspakajają jak nic, przynajmniej mojego Karola, szczerze polecam

ja również polecam ten leżaczek, na mojego Alexa też działa doskonale, jak muszę coś zrobić w domu to leżaczek doskonale zdaje egzamin jako uspokajacz i usypiacz oczywiście z włączonymi wibracjami.

Załączniki

• leżaczek.jpg
    leżaczek.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 76
my przedwczoraj zamówiliśmy leżaczek taki jak ma gosiaczek1973 :tak: czekam na niego z niecierpliwością, bo moje dziecko jest przerażająco absorbujące :-p mam nadzieję, że u nas też zda egzamin :-)

My kupiliśmy leżaczek greco ale stoi pusty bo Konstancja woli leżeć na macie lub na brzuszku i ma coś po mamie nie bardzo przepada za pozytywkami,pasuje jej tylko ta z karuzeli,wibracji się boi a szum morza z bujaczka nie działa na nią:tak::tak:

Dziewczyny, dzisiaj przyszła w końcu karuzelka rain forest z fishera. no i ja, pełna szczęścia, szubko wyciągnęłam elementy z opakowania, a że jestem "porządnicka", to od razu wywaliłam do zsypu opakowanie i... instrukcje obsługi.

no i teraz nie wiem, jak się włącza światełko, bo samo przestawienie wajhy na "karuzelka i światło" nie skutkuje. Czy to jeszcze gdzieś dodatkowo trzeba przełączyc?
Dziewczyny, pomóżcie:-(:-(:-(:-(

Po prawej stronie jest przełącznik albo wybierasz sama lampkę albo lampka i karuzela albo sama karuzela:)
lampka jest bardzo delikatna i dzień trudno zauważyć ze się świeci:)

Caro, dzięki za wyjaśnienia. No to czekam do wieczoru, bo teraz jak przełączam na opcję z lampką, to faktycznie nic nie widzę:-( boję się, że dostałam jakiś felerny egzemplarz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry