• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
a ja troche z innej beczki;)
łaziłam dzis po sklepach i kupiłam małemu chomiki

Co ciocia Ada przeczytała !!!! Ze ciocia Gosiakma kupiła swojemu czteromiesięcznemu szkrabowi chomiki do zabawy:szok::szok::szok::szok:.

Normalnie coś mi sie na mózg rzuciło:-D:-D:-D,my kupiliśmy sładane koszyki bo po tych chomikach to starszyzna skakała i córka mi do takiego wpadła:baffled::baffled: nie dlatego że pękła pokrywka tylko dlatego że sie przesunęła,to było w zeszłym roku i jak grzmotnęła to pękło dno więc teraz mam koszyki ustawiane jeden na drugi....

hejka dziewczyny!!

mam pytanko, bo wybieram się na zakupy - chcę jeszcze Filipka obkupić w Holandii - i zastanawiam się jaki rozmiar kombinozenika czy kurteczki zimowej mam kupić. Filipek teraz ma 67 cm.

Szczególnie proszę mamy podwójne o rady ...... ;-);-) Czy kupić 74 czy 80 ???

80.Jak będzie za duży to dziecku będzie wygodniej i coś pod spód włożysz.
A jak za mały to lipa,a ciężko potem kupić.Przynajmniej u nas zimowe są na jesieni,a zimą sa już wiosenne ubranka:szok:
Ja mam gdzies po starszaku,ciekawe czy będzie dobry:sorry:

aha - kupuj większy, tylko może nie w h&m bo tam rozmiarówka jest dużo za duża i może ci się dzieć utopić w 80;-)
uff - ja też mam po starszaku kombinezon
a u nas to jest chore z tymi kombinezonami - ja zawsze w grudniu kupuję, jak się zimno robi, bo nie wiem jaki rozmiar i co roku ekspedientki łypią na mnie jak na wyrodną matkę i mówią, że kombinezony to im we wrześniu już zeszły a teraz to mam się pocałować w ...:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry