• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ja poki co tylko ogladam...porownuje wózeczki, łózeczka, foteliki samochodowe... poki moge sprawnie sie poruszac,to chodze po sklepach. Pozniej chciałabym juz tylko kupowac, nie zastanawiajac sie czy taki wozek, czy taki :)
Narazie oczywiscie nie kupuje nic...wole poczekac :) Ale jak na najblizszym usg okaze sie,ze wszytsko ok...to bede bardziej spokojna i zaczne tez ubranka ogladac :D

nie planuje mega zakupow, bo wiekszosc rzeczy mam po ewce, wozek, fotelik, wyrko sie ewuni w wersji dla juniora kupi, a to co ma teraz dla dzidziola, z ubrankami wstrzymam sie do czasu az bedzie znana plec, jak kobitka, to mam ciuszkow duzo, jak facecik (oby), to poszaleje troszke :-p

ALKA tez ten sweterek ogladalam i chyba kupie, ale dopiero jak brzucho bedzie wiekszy

Odnośnie tego łóżeczka radek, co wkleiła sofi.. my mamy bez kołyski i korzytsa drugie dziecko, ale łóżeczko się prawie rozpada.. rozkleiło się czy coś od tego zmieniani poziomów... szuflada to bubel bo niewiele się w niej mieści..
a ta kołyskowa funkcja... hmmm... pamiętam program Superniania, w której dziecko chyba 3lletnie było tak kołysane - od tego można dziecko uzależnić i potem problem.

Ja generalnie łóżeczka Drewexu zatem odradzam.

reklama
Sweterek jest super, juz go ogladalam na allegro nawet juz myslam zeby go kupic ale dalam na wstrzymanie narzie jak bede w Pl to poszaleje po sklpeach moze do H&M:tak:bo tu u nas tylko w Dublnie jest :baffled:

Ja mam tylko lozeczko po corce i masa ubranek, ale mysle ze te ubranka mi bede przydatne :-D

Wozek, fotelik, sprzedalam zaraz jak kupilam nowy i nawet sie ciesze bo teraz moge cos nowszego i fajnego kupic...

Ja ostnio kupilam spodnie sportowe bo juz nie mam w czym po domu chodzic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry