• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Hej. My rozglądamy się za wózkiem i mamy na oku 3 modele : X-lander XA, Quinny Speedy SX, Mutsy 3 rider. Może któraś z Was miała do czynienia z takimi wózkami.

My wybraliśmy Quinny Speedy sx, najpierw zobaczyłam go na necie, dużo czytałam na różnych forach, większość dobrych opini, bardzo polecany, a jak zobaczyłam go na żywo to już byłam pewna, że to ten!

reklama
Famme te oilatum soft jest od kilku lat,zmienili tylko pudełko;-)
Wózki mam po synku,wielofunkcyjny Deltim Voyager a małą spacerówkę x-lander go.(oba modele już niedostępne raczej).Deltim i x-lander to ta sama polska firma,ja byłam zadowolona.:-D

Famme te oilatum soft jest od kilku lat,zmienili tylko pudełko;-)
Wózki mam po synku,wielofunkcyjny Deltim Voyager a małą spacerówkę x-lander go.(oba modele już niedostępne raczej).Deltim i x-lander to ta sama polska firma,ja byłam zadowolona.:-D

Gabi a u Ciebie za 4 dni 30 na suwaczki iii zakupy zaczynasz :-)

bylam na zakupach i nic ciekawego nie znalazlam. odebralam z apteki darmowe probki wszystkiego dla dzidzi i to by bylo na tyle. ale za to jaka piekna pogode dzis mamy, sloneczko i bardzo cieplutko. wrecz wiosne czuc w powietrzu

Mam nadzieję,że nie ląduję jutro w szpitalu (tfu tfu) i za wyprawkę sie zabiorę:zawstydzona/y:
Tak sobie przeglądam allegro,przypominam jak to jest mieć małe dziecko i...dziewczyny jak kupujecie smoczki to w jakiś jaskrawych kolorach,bo jak sobie przypomne przeszukiwanie mieszkania/łóżka w środku nocy,bo się akurat wszystkie smoczki zgubiły to:szok::baffled:

niedawno pojawiła sie nowa seria oilatum soft. Bardzo polecana. Tak wiec oczywiście całą zakupiłam: szampon, balsam, emulsja do kapieli i mydełko. łagodniejsze te kosmetyki od tych tradycyjnych oilatum, które są juz typowo leczniczymi kosmetykami.
Do pupy niva i do twarzy tez nivea.

no właśnie dziś w gazecie reklamę widziałam i zeczęłam się zastanawiać nad tym oilatum, ciekawe jak cenowo wychodzi?

Hej. My rozglądamy się za wózkiem i mamy na oku 3 modele : X-lander XA, Quinny Speedy SX, Mutsy 3 rider. Może któraś z Was miała do czynienia z takimi wózkami.

My mieliśmy zamiar kupić x-landera i zaczepiliśmy kobietę na chodniku która właśnie taki prowadziła i chwaliła, gondola lekka i łatwa w montażu(ona nie ma windy i sama radzi sobie z znoszeniem 5 miesięcznego synka), fajnie się proradzi- ogólnie zadowolona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry