• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Mam nadzieję,że nie ląduję jutro w szpitalu (tfu tfu) i za wyprawkę sie zabiorę:zawstydzona/y:
Tak sobie przeglądam allegro,przypominam jak to jest mieć małe dziecko i...dziewczyny jak kupujecie smoczki to w jakiś jaskrawych kolorach,bo jak sobie przypomne przeszukiwanie mieszkania/łóżka w środku nocy,bo się akurat wszystkie smoczki zgubiły to:szok::baffled:

Hehe Gabi mnie to cherszlak czasem trafiał bo co wieczór to samo- poszukiwania mimika :szok::rofl2:

reklama
Ja zakupiłam dla maluszka kilka kosmetyków z serii Mustela. Są trochę drogie w drogerii, ale już przez internet wychodzi trochę mniej, są super, nie uczulają i ładnie pachną. Z tej serii mam też krem na rozstepy i na brodawki (bo pieką i bolą w pierwszych dniach karmienia). Poza tym oczywiście Sudocrem, sudocrrm i jeszcze raz Sudocrem, nie ma nic lepszego do pupy..

Śliczna sukienusia, ja ostatno mojej Zuzi kupiłam taką różowiutką ze sztrukcu - a tak już sobie obiecywałam, że nic nie będe kupować.... aj

A jutro jeszcze z koleżanką do miasta idę ojoj zobaczymy, czy mnie znów coś podkusi, oby nie bo już nie mam gdzie trzymać ciuszków ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry