reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
No,chłop zawału dostanie,jak przelew zrobię.
Ale po za tym już nic nie kupuję.Będę spokojnie leżeć.

gabi - to teraz wiadomo dlaczego do rodziców zmykasz ;-):-D, jakby m. za bardzo szalał (ze szczęścia oczywiście;-)) to tez służę metą:-D

Gabi - po tak długim okresie grzecznego leżakowania zasłużyłaś w pełni żeby troszkę zaszaleć, a kasę i tak trzeba by było wydać więc sumą akurat się na przejmuj, tylko ciesz się na maxa

Gabi - po tak długim okresie grzecznego leżakowania zasłużyłaś w pełni żeby troszkę zaszaleć, a kasę i tak trzeba by było wydać więc sumą akurat się na przejmuj, tylko ciesz się na maxa

zgadzam sie w zupelnosci predzej czy puzniej ta kaske trzeba by bylo wydac a tak to juz masz z glowy. ja kupilam posciel dla malucha tylko ze nie umiem zamiescic tu fotki i wam nie moge pokazac:zawstydzona/y:

reklama
koga ja sie tez pisze na ta mete w razie gdyby moje szczescie rzeczywiscie chcialo sprawdzic, co sie z moja kasa stalo...

no musze sie pochwalic, a co:-) udalo mi sie dzisiaj kupic dwie butelki z Aventy 125 ml w cenie jednej, czyli zaplacilam 19 zl, w koncu kupilam koszule, w cenie jak na allegro (uroki mieszkania na wsi chyba), i mam upatrzony wozek, mniej wiecej
CONECO wózek V3+FOTELIK SAMOCH 0-13 kg WYS GRATIS (534201936) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle ze jest promocja w sklepie, plus mamy znizke, bo to znajomy mojego M ma ow sklep, i wyjdzie nas ok. 890 zl:tak: Poza tym bylam zadziwiona, bo piekne drewniane, trzypoziomowe lozeczka maja za 125 zl, az zaluje, ze juz mamy;-)

a z ciuszkow to tak wyglada jeden z zestawow;-)Paka 60szt. chłopiec 0-6-12 mies.,Next, H&M (521400547) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz jeszcze tylko czekam na worki prozniowe i moge sie brac za pranie i prasowanie:-)

Do góry