• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

A co do wózków to wszystko zależy jakie sie ma chodniki koło siebie ( hmm... czy w ogóle takie są;-)) bo koło mnie same dziury więc zdecydowałam sie na wózek z dużymi pompowanymi kółkami Implast zajebiscie sie go prowadzi. Również fajnymi wózeczkami jest x-lander XA w manewrach równiez superaśny.
A ja mam taki : kupiłam do tego kołderke która jest na zdjęciu i zabaweczkę;-)

Załączniki

• 0441111.jpg
    0441111.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 0461111.jpg
    0461111.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
fajny wózeczek :)

Ja mam dylemat, bo na wózek + fotelik mamy przeznaczyć jakieś 1000zł.
I teraz się zastanawiam czym kupić cały zestaw z jednej firmy wózek z fotelikiem, z tym że w takich zestawach i w tej cenie foteliki nie są jakieś rewelacyjne i najczesciej wogóle ich nie ma w testach.
Czy kupić tańszy wózek za ok 600zł i osobno porządny fotelik, myślałam właśnie o takim co Gabi kupiła - logico s, bo to porządny produkt, albo maxi cosi cabrio fix...
...:confused:

fajny wózeczek :)

Ja mam dylemat, bo na wózek + fotelik mamy przeznaczyć jakieś 1000zł.
I teraz się zastanawiam czym kupić cały zestaw z jednej firmy wózek z fotelikiem, z tym że w takich zestawach i w tej cenie foteliki nie są jakieś rewelacyjne i najczesciej wogóle ich nie ma w testach.
Czy kupić tańszy wózek za ok 600zł i osobno porządny fotelik, myślałam właśnie o takim co Gabi kupiła - logico s, bo to porządny produkt, albo maxi cosi cabrio fix...
...:confused:

Powiem tak zrobisz co uważasz, wszytko zalezy czy fotelik jest Ci potrzebny do przewozenia maluszka w aucie?? Czy masz zamiar z nim jeździc po marketach?? Ja osobiście uważam , że lepiej mieć dobry wózek+ kupić dobry fotelik.:tak:Tez sie długo zastanawiałam , ale mi fotelik bedzie sluzyl tylko do auta. Po centach handlowych w ogóle z maluszkiem nie bede jeździć bo to męczarnia nie tylko dla malucha ale i dla rodziców. A jak widzę te małe kruszynki powykrecane w tych wózkowych fotelikach to az mi sie serce kraje. Ale decyzja nalezy do ciebie;-);-);-)

My po burzliwej dyskusji (hehe) doszlismy do wniosku, ze jednak bedzie troche tanszy wozek, ale za to porzadne nosidelko do auta z adapterem. O zakupach w marketach z dzieckiem mowy nie ma - mam takiego walnietego kolege, z tych, co im sie wydaje, ze w domu rzadza, a kobieta jest tylko od sprzatania i gotowania, ktory z trzytygodniowym dzieckiem po marketach budowalnych jezdzil.... nie mam slow...

Ja tak samo zakładałam, że fotelik jest mi potrzebny do auta a nie marketów. Dlatego nawet nie braliśmy pod uwagę konieczności wpięcia go w stelaż od wózka. Akurat tak się złożyło, że Maxi Cosi można wpiąć do wózka na który się zdecydowaliśmy ale to niemalże przypadek.

no tak zamiary zamiarami - ale żyć jakoś trzeba i jeść coś trzeba i czasem jest mus żeby do sklepu podjechać albo do przychodni, czy apteki z dzieckiem i jak się nie da wpiąć fotelika to jest to upierdliwe - a w pierwszym foteliku mój synek jeździł 10 mies.!
jak można sobie zycie ułatwić to nie widzę powodów żeby je utrudniać;-)

reklama
ja niemam fotelika wpinanego w wozek i jakos nigdy tego niezalowalam bo na zakupki do marketu jezdzimy autem fotelik wkladalam w wozek sklepowy i bylo dobrze, potem bralam koszyki z siedzeniem dla dziecka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry