reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

... w czwartek pojedziemy do sklepu zamówić wózek i łóżeczko - będziemy brali JEDO VEDI (wychodzi po 1069 zł dwufunkcyjny) i łóżeczko radek któryś tam z szufladą za ok.300 zł - to fundują babcie i dziadki więc możemy spokojnie kupić już teraz

Aż trudno w to uwierzyć ale mam w planie te same zakupy. Co prawda wózek wyceniony wstępnie na 1180 ale będziemy negocjować ceny (zapowiedziano nam że są na to otwarci) bo prawie wszystko w jednym miejscu mamy. Łóżeczko miało być BARTEK II (140x80) ale okazało się, że po szkole rodzenia, paru konsultacjach i wizualizacjach zrobionych w domu zmieniliśmy na RADKA - tylko nie wiemy jeszcze którego. Jedyne z czego zrezygnowaliśmy to szuflada - dokupimy maluchowi dwa pudła na kółkach na zabawki będzie je łatwiej czyścić z kurzu.

reklama
A ja mam zmówione, właśnie jutro jedziemy odebrać :-) "zuzia" z szufladą, z tym że u mnie łóżeczko bez szuflady nawet nie wchodziło w grę, wiecie w jednopokojowym domku każda miejsce cenne :-).

A ja mam zmówione, właśnie jutro jedziemy odebrać :-) "zuzia" z szufladą, z tym że u mnie łóżeczko bez szuflady nawet nie wchodziło w grę, wiecie w jednopokojowym domku każda miejsce cenne :-).

A mi prawdopodobnie dziś mają przywieźć łóżeczko, już nie mogę się doczekać, mężuś troszkę mniej bo musi je składać :-p Ja wybrałam opcje z szufladą, zawsze można tam pampersy ułożyć, każde mniejsce się przyda :-)

Nadii juz skladacie lozeczko? U nas to troche inaczej wyglada, z skladania lozeczka zrobiony jest caly rytual w momencie, kiedy kobita juz urodzi...wszyscy juz sie na to skladanie ciesza:-)

A mi prawdopodobnie dziś mają przywieźć łóżeczko, już nie mogę się doczekać, mężuś troszkę mniej bo musi je składać :-p Ja wybrałam opcje z szufladą, zawsze można tam pampersy ułożyć, każde mniejsce się przyda :-)

Mnie uczulono na trzymanie pieluch i innych rzeczy dla maluszka w szufladzie pod łóżeczkiem, no chyba że będzie bardzo szczelna...
Niestety miejsca przy podłodze się najbardziej kurzą... Mnie to przekonało i pudełka na zabawki pojawią się po pewnym czasie dopiero - wcześniej nie będą potrzebne :D

auliya - rzeczywiście, zbieg okoliczności, znalazłam sklep internetwy www.bobomarket.pl, który ma też swój sklep stacjonarny z takimi samymi cenami jak w necie. jedziemy osobiście tylko po to żeby wybrać kolor wózka. generalnie ta cena jest bardzo atrakcyjna, widziałam na ich stronie że wysyłąją kurierem gratis,

a szuflada jest u mnie obowiązkowa, bo w sypialni mało miejsca, nie wiem jeszcze co jeszcze będę w niej trzymać, niekonieecznie muszą to być rzeczy dla dzidzi, ostatnio mnie ogarnęła mania na szukanie w mieszkaniu nowych miejsc do przechowywania rzeczy i ta szuflada to jeden z tych pomysłów

Właśnie dostałam paczuszkę, a w niej koszule i staniczki, cenowo wydaje mi się, że ok, a gaunek też dobry, ja jestem bardzo zadowolona, więc polecam ;-)
Rozpinana KOSZULKA DLA KARMIĄCEJ r.M Duży wybór (533028504) - Aukcje internetowe Allegro

STANIK biustonosz DO KARMIENIA 75 C BIAŁY (531306800) - Aukcje internetowe Allegro
Hej nadii:)
te same koszule zamówiłam i stanik nawet rozmiar i ten sam sprzedawca:) super
w tamtym tygodniu przyszły i jestem bardzo zadowolona bo gatunkowo są naprawdę dobre:)

reklama
Do góry