• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja w lumpkach raczej nie kupuję, wolę polować na wyprzedaże w zwykłych sklepach. ostatio w smyku kupiłam dla bobasa 2 pary spodenek- śpiochów za 15 zł, podobnie koszulki. Przy Ninie dużo ubranek nakupowałam wcześniej właśnie z sezonowych wyprzedaży. Teraz też będę tylko muszę mieć trochę więcej kasy...

reklama
Susel a ja dla bobasa znalazlam kilka praktycznie nowych ubranek w lumpku po 2-3zl. Dla dzieci najlepiej sie szuka i jak wyszlam np z 10rzeczami lacznie za niecale 30zl to wcale nie bylo mi zal kasy ;-)

Agulqa nie ma problemu, będę polować na jakiś unisex. Chyba, że niebieski też wchodzi w grę? Ja miałam same niebieskie dla dziewczynki:-D. W sumie to w domu do spania, a niebieski to mój ulubiony kolor:-)

Dziewczyny, muszę się wyżalić. Jestem zła na maksa. Ostatnio mówiłam wam, że zamówiłam 2 pary spodni ciążowych w sklepie on-line C&A, dzisiaj przyszła paczka. Jedne spodnie są jak najbardziej ok i rozmiar się zgadza nawet nogawki są mi ok mimo moich 160cm wzrostu. Niestety drugie n, aktórych bardziej mi zależało to zupełnie nie to co zamawiałam. Miały być takie
128459_1.jpg
a przyszły okropne sztruksy w kolorze zgniłej zieleni. Dzwoniłam już z reklamacją, ale tych spodni nie ma już w przecenie tylko są w cenie regularnej. Pani mi powiedziała, że mogę tamte zwrócić albo mogę zmówić jeszcze raz a oni zwrócą mi koszt przesyłki i mogą dać 40zł rabatu. Ale ich cena teraz to 109zł, a jak zamawiałam były w wyprzedaży po 17,9zł. :-( BUUUUUUU

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry