• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nieobecna zeby kupic nowy, musze sprzedac stary. Z reszta ja weteran wozkowy jesyem, troche sie ich przewinęło w moim zyciu.

Nulini nic tam nie wyczytalam o Tako w necie negatwnego. Dla mnie istotne ze produkt jest produkowany w polsce od chinolow malo rzeczy biora. A co do watunkow pracy no nikt tam pracownikow chyba na sile nie trzyma i za darmo nie pracuja ? ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

wszystkie bardzo mi sie podobaja ;) najbardziej chyba Twój cadet nieobecna i laret gosiane ;)

ja sie rozgladalam ale nic konkretnego nie mam :( no i my chcemy tylko ok 1000zl na wozek przeznaczyc

Żelka, no niestety i na siłę i za prawie za darmo :-D Ale nie o tym temat, fakt, że wózki mają bardzo ładny design i to się dla matek liczy :tak: A że ja bojkotuję, to przecież nikogo nie zmuszam do tego samego :-D

Zobaczymy czy na sile i prawie za darmo. Spacerowka nowa, nie uzywana... gondola 5 mcy tylko. Mi sie nim zle jezdzilo dlatego szybko kupilam maclarena i mlody jezdzil juz w spacerowce ;)

Co do Tako design to tam wszystkie nowe modele wozkow wygladaja prawie tak samo. Mi raczej chodzi o latwosc prowadzenia, zwrotnosc. To ze jest wysoki. Ma b. Szybki serwis. Wiele moich kolezanek ma starsze modele i bardzo sobie chwali ;)
A ze Ty bojkotujesz? No coz masz do tego prawo, takie zycie ;)

Ja to maniaczka wózkowa jestem :)
Aktualnie mam 4 typy (jak mi sie nie odmieni):
1. Teutonia Be you
2. Teutonia Cosmo
3. Mutsy 4 Rider
4. Mutsi Igo

Później jak już dziecko będzie większe to spacerówke koniecznie parasolke ( Peg Perego Pliko albo Switch / ewentualnie Maclarena lub Inglesine).

Przy poprzedniej dwójce nie mogłam poszaleć finansowo, bo sie budowalismy. Teraz wreszcie nie będę musiała sie ograniczać. Chociaz nie ukrywam, ze bede polowac na allegro na używany, bo na rok to sie zbytnio nowego nie opłaca. Nowa kupie dopiero spacerówke. Chyba, ze nic nie znajde w dobrym stanie, to sie do sklepu pofatyguje.

Oprócz tego chce tez zakupic mebelki Hensvik w Ikea i urzadzic maluszkowi śliczny pokój.

perelka - zerknęłam tylko na cenę pierwszego wózka o którym napisałaś i mi się ciemno przed oczami zrobiło :D

My mamy 2 wózki - parasolkę (Cosatto Supa Cuddle Monster) i właśnie 3w1. I mimo, że Młody ma 14 miesięcy to tego 3w1 nadal używam - bo ma duży kosz na zakupy więc na parasolce tyle nie przewiozę.

Mi się podobają x-landery. :)

My u Młodego w pokoju zainwestowaliśmy w system Stuva z Ikea - spisuje się super, będziemy musieli dokupić tylko jeszcze jedną szafę.

My mamy 3 wozki, pompowanca co sprzedajemy :P
Maclarena xlr - uwielbiam i maclarena volo candy bar najslodziakowaty wozek na swiecie ;)

My kupujemy najtańszy :)
Albo jeszcze lepiej jakby ktoś nam głęboki użyczył, a spacerówkę wtedy sobie dokupimy już fajniejszą, muszę popytać wśród koleżanek czy nie mają głębokiego na zbyciu

reklama
Żelka - super kolorowy ten wózek :) Widzę, że mamy podobny gust ;) To jest ten mój:
397-3787928aIEUC1359587M.jpg

Załączniki

• 397-3787928aIEUC1359587M.jpg
    397-3787928aIEUC1359587M.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry