• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi część do mnie po prostu wróciła po moim maluchu a część po siostry :-) z jednej strony się cieszę, bo kasa w kieszeni ale z drugiej...to takie fajne uczucie jak się kupuje takie małe ciuszki :-)

reklama
Elutka jak juz pisałam mnie te ciuszki dla chłopców nie robią wcale i dla mnie te Zakupy to będzie meczarnia ;( na szczęście nie jestem w tym sama bo wczoraj jak gadałam z T to on tez mówi ze te ciuszki dla chłopców to po prostu ciuchy a dla dziewczynek to nawet jego urzekają ;) i podobnie myśli tez o małych chłopcavh w garniturkach, porażka jakby karzelek ubrany w garniak a dziewczynce nawet jak się ubierze suknie balowa to wygląda po prostu słodko. Cóż będę stacha w kiecki ubierać :P

Oj niektóre chłopięce też są urocze ;-) za garniakami u takich maluchów osobiście nie przepadam, ale dżinsy z szelkami, kaszkiet...to tak :-) ja np wiem, że jakbym miała dziewczynkę to w szafie byłoby minimum różowego koloru mimo że go lubię ;-)

Hihi mam kota dla Roberta :-)

No i co do ciuszkow to mam kartony w piwnicy u siebie juz i jak pojde do siebie to zobacze czego ile jest i reszte dokupie

Załączniki

• 1411479257617.jpg
    1411479257617.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry