• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, wczoraj mnie szlag trafił! Pokazałaś swojego kota-rogala i się napaliłam, dopiero zajarzyłam, że przecież moja mama ma konto w Pekao. Lecę do niej, żeby zbierała paragony, a ona do mnie, żebym sobie przejrzała jej torbę na poranne zakupy, bo tam zawsze wrzuca. PARAGONÓW OD GROMA!!! Szkoda, że wszystkie DO 02.08.2014, a promocja OD 12.08.2014 :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny a te polspiochy np pod spiochy czy pajaca zakladalyscie?

Femme z pekao sa :-D nikt nie czyta moich postow i potem nikt nic nie wie :-( :-P
Trzymam kciuki za kolyske

Nulini ma czas do 30.10. Podpowiedz mamie ze jak jest w biedrze np i ma zakupy za 50zl tl niech rozbija na kilka paragonow. Ja tak robie hihi :-) brakuje mi jeszcze tylko 2 i bede miala kota dla mlodego ;-)

Femme 274strona tu masz link Sezon na zwierzaki - Bank Pekao SA

A wlasnie tesciowa pracuje w pekao sa (co za chamstwo ze nie mozemy jeszcze z jej karty wziac maskotki, u nich w banku wymyslili ze pracownicy nie moga brac udzialu w promocji :-( ) i mowi ze ten pojemniczek chlebaczek malutki i kijowy. Ogolnoe najwieksza popularnoscia te poduchy koty jedne i drugie sie ciesza

Ostatnia edycja:
Agulqa ja ubierałam Dominikę w domu w samego pajaca/półśpiochy + body na dł rękaw/ kaftanik+śpiochy i leżała w rożku. Zestaw z kaftanikiem najmniej wygodny, ale miałam kilka i ubierałam awaryjnie gdy wszystko inne brudne. Jakby w rożku nie leżała to pewnie ubierałabym cieplej, ale mi tak było wygodniej. Mniej rozbierania do zmiany pieluchy, a Domi robiła kupę co 2h. W szpitalu ubierali identycznie (tam gdzie rodziłam ubranka były szpitalne).

Na spacery też tak chodziła ubrana + kocyk i czapeczka cienka, ale to wiosna była i ok 20 stopni.

reklama
Agulqa ja też wszystkie dostałam:-D Przeszły kilka dzieci i w niektórych już "oczka" idą, więc muszę przegląd zrobić. Akurat będą dla lalek bo Domi lubi bobaski;-) Chcę zrobić jej półkę właśnie na ciuszki dla lalki, żeby też mogła się zajmować swoją "dzidzią".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry