• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

U mnie to są pierwsze rzeczy dla Stachomira ;) nic nie ma w tych sklepach.

Femme generalnie dla mnie takie "stylówy" dla chłopców to jakiś żart ale ten bodxuak nawet mi się spodobał, tzn rozsmieszyl mnie ;) Alecta pajac mi się spodobał taaaaaki ciepły szkoda ze mojego rozmiaru mię było ;) i om taki malutki bo to taki niby polar niby miś czego nie widać na zdjęciu :(

reklama
Ja kombinezonów będę mieć ze 2 grube i jeden taki cieniutki, wszystkie dostałam. Czapeczek bawełnianych miałam przy Ninie kilka, użyłam raptem ze 2-3 razy. Jak dostanę to będę mieć, sama chyba teraz nie kupię. Grubej czapy też jeszcze nie mam.

Doggi no super łupy :)))0

Yggam kombinezon fajniutki :)))

Ja jak dziś przywiozę szafę to zrobię Wam zdjęcie ile mam ciuchów, chyba powinnam się z kimś podzielić bo przegięcie małe...

Dziewczyny jakiś czas temu pytałam o Wasze inhalatory i podawałyście dwa typy: Medel Family i Philips Respitronics Family. To ja teraz już tak konkretnie patrzę i jakiś mam mętlik, bo na tym Philipsie podają, że to "dawny Medel" ?? Czyli to dwie różne firmy, czy jakaś się wyodrębniła z drugiej?

Znalazłam Medel Family 2012 - 5 lat gwarancji ok. 125 zł.
I ten Philips Soft Touch = 3 lata gwarancji ok. 140 zł.

Czy takie modele macie? Czy jakieś inne?
Do każdego z tych można dokupić maseczkę dla niemowląt za 14 zł bo nie ma w standardzie. Z góry dziękuję za wskazówki. Musimy kupić, bo mój mąż ma wiecznie coś z zatokami, katar, już nie mam sił na niego, boję się, że znacznie się jesień a on będzie co chwilę chory. No i oczywiście dla dziecka, żeby od razu działać jak coś będzie się działo.

Doggi- świetne ubranka

Emilchen- skoro i ten i ten chwalony to wybór należy do Ciebie:) ja mam medel i miał maseczke w standardzie, ale jak piszesz to zawsze można dokupić.

reklama
Aza ja też mogłabym obdzielić spokojnie jeszcze dwie inne małe dziewczynki. Tych do 3 miesięcy mam mało, bo jeszcze była różnica wzrostu pomiędzy moją córką a córką siostry (2 tyg różnicy jest, ale siostrzenica urodziła się z wagą 4600g a Domi "tylko" 3870g). A później jak się zrównały to obie mają zawsze pełne szafy. Teraz dopiero Domi przegoniła kuzynkę, więc muszę zrobić przegląd co dać siostrze. A wszystko i tak ląduje do piwnicy mamy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry